Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Rektor till Toråsskolan 4-6

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker en rektor till Toråsskolan som vill fortsätta vårt framgångsrika arbete och vår ambition att skapa en skola i världsklass. Du utgår från det pedagogiska ledarskapet, är en förebild i kollegialt lärande och någon som alltid sätter elevens bästa i centrum. Känner du igen dig?

Rollen som rektor hos oss

Som rektor hos oss är det pedagogiska ledarskapet centralt. Du har det övergripande ansvaret för att skolverksamheten bedrivs i enlighet med läroplanens mål och uppdraget i dess helhet. Du ansvarar för enhetens kvalitet genom att systematiskt och kontinuerligt  planera, utvärdera och utveckla verksamheten samt är ansvarig för personal och ekonomi. Du utgår alltid från en helhetssyn med elevers bästa i fokus!

I rollen som rektor i Kungsbacka kommun är du aldrig ensam. Till din hjälp har du förutom dina kollegor även stödfunktioner inom administration, ekonomi och HR som arbetar dedikerat mot ditt geografiska område. Du arbetar även tillsammans med en enhetschef som ansvarar för de administrativa processerna
för samtliga skolorna i Onsalaområdet, exempelvis gällande administrativa system, investeringsbudget och lokalfrågor. Läs mer om vår fina skola här

Din profil

Som ledare inspirerar du dina medarbetare till att vilja, våga och kunna utveckla sina egna förmågor och får dem att ta ansvar för att utveckla verksamheten tillsammans i rätt riktning. Du välkomnar nya sätt att arbeta och har modet att pröva nya vägar. Du är ärlig och tydlig när du ger feedback och vågar gå in i dialog där du agerar på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du ansvar för verksamheten i både med- och motgång, sätter invånaren i fokus samt tar ansvar för din och gruppens leverans och arbetsmiljö.

Vi ser att du har en relevant utbildning inom verksamhetsområdet och har erfarenhet av arbete inom pedagogisk verksamhet. B-körkort är ett krav för tjänsten. Tidigare ledarerfarenhet inom pedagogisk verksamhet är meriterande, liksom om du gått den statliga rektorsutbildningen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Kungsbacka har en ung befolkning med många barnfamiljer. Omfattningen av förskola och grundskola är i förhållande till den totala befolkningen större än i många andra kommuner. I Kungsbackas förskolor och grundskolor går cirka 10 000 barn och ungdomar. Förskola & Grundskola har omkring 2 500 anställda.
Förskola och Grundskolas kärnverksamhet är uppdelad i tre pedagogiska verksamheter.

Toråsskolan tillhör område Norr. Förvaltningen har centrala placerade funktioner för planering, utveckling, rättssäker myndighet och administration.

Hos oss får du en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, göra skillnad och ta ansvar. Vi hjälper varandra och har kul ihop!

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde så snart som möjligt enligt
överenskommelse.

Gott ledarskap är viktigt för oss i Kungsbacka kommun. Därför får alla våra chefer gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”, UL. Utöver det har vi ett gemensamt introduktionsprogram för våra chefer för att du ska känna dig väl förberedd på uppdraget. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida, https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-attjobba-hos-oss/

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan, vilket innebär att du inte skall bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna används som del i urval.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 4/10-20

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/558


Publicerat
2020-09-15

Sista ansökningsdag
2020-10-04


Kontakt

Maria Stjernström, rekryteringspartner, 0300-83 71 11

Tommy Korsell, verksamhetschef, 0300- 83 57 41Logga in och ansök Tillbaka