Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Underhållstekniker till Fordonsenheten

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vår nya underhållstekniker:

Vi är ett tight team bestående av underhållstekniker, bilvårdare och administratörer som söker dig som är serviceminded och en social lagspelare med ett proaktivt förhållningsätt. Du är hjälpsam och lyhörd till din omgivning och tycker om att använda kreativa tankar i praktiken.

Rollen som underhållstekniker hos oss

Det här är jobbet för dig som kan och vill utföra reparationer och underhåll av bilar och arbetsmaskiner. Du kommer bidra till att färdigställa verksamhetsbilar innan dessa levereras. Arbetsuppgifterna kan bland annat vara att utrusta fordon med elektroniska körjournaler, alkolås, belysning, inredning samt stripning. Du kommer också att utföra skade- och servicehantering för fordon, samt vara kontaktperson för externa verkstäder för service och större reparationer. Vi på Fordonscenter hjälps åt att administrera och sköta drift av in- och utlämning av lånebilar och hyrbilar.

Uppdraget är främst praktiskt men administrativa delar tillkommer i form av till exempelregistrering av utfört arbete, beställningar och inköp av material. I rollen som underhållstekniker arbetar du både självständigt och tillsammans med dina kollegor i verkstaden kring upplägg och utförande av arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har fullföljd gymnasieutbildning inom relevant yrkesområde, såsom fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna också att du har yrkeserfarenhet av underhåll och reparation av fordon eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är önskvärt att du har goda kunskaper inom bilelektronik. Förutom att du är en frisk fläkt är du förstås lika positivt inställd till datorer, som till oss och övriga jobbet, och ser alla fördelarna som digitaliseringen medför. B-körkort är ett krav för tjänsten och C-körkort är meriterande om du har.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande och övrig information

Det här är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast eller enligt överenskommelse.

Fordonsenheten i Kungsbacka ansvarar för hanteringen av samtliga fordon och arbetsmaskiner. Verksamheten utgår idag från nya, fräscha lokaler i Teknikens hus tillsammans med andra driftsenheter i kommunen.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Intresserad?

Kul! Då är du välkommen med din ansökan redan idag eller senast 7 oktober 2020, så hör vi av oss till dig. 

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Vilka är vi?

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Services kärnverksamhet är att tillsammans med förvaltningarna utveckla, leverera och samordna all den service som de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbete med de olika förvaltningarna.

Förvaltningen levererar en stor bredd av tjänster inom fordon, fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd samt inom bemanning, rekrytering och lönehantering. Att våra förvaltningar uppfattar oss på ett positivt sätt är en grundläggande förutsättning för en framgångsrik verksamhet. För att möta förvaltningarnas förväntningar är det vår ambition att alltid vara enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

Vi på Teknikens hus är cirka 180 personer och samlar driftspersonal från förvaltningarna Service, Teknik, Fritid och Byggnadsförvaltningen under samma tak för att skapa bättre förutsättningar att lösa uppdrag gemensamt över förvaltningsgränserna. Vår Fordonsenhet består av en tvätthall och fordonsverkstad. 

 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/567


Publicerat
2020-09-16

Sista ansökningsdag
2020-10-07


Kontakt

Verksamhetschef Christer Lindström, 0300-83 40 50

Rekryterare Victor Holkert, 0300- 83 42 88Logga in och ansök Tillbaka