Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Åsaskolan söker skolsköterska

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som skolsköterska hos oss

Som skolsköterska ingår du i elevhälsan som består av specialpedagog, speciallärare, socialpedagog, kurator, psykolog, logoped och leds av rektor. Elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande och verkar för att alla elever skall nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du främst med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Kungsbacka kommuns rutinprogram för elevhälsans medicinska insatser. Du har ett nära samarbete med skolans rektorer samt övriga inom elevhälsoteamet och ska tillsammans med dem driva och utveckla elevhälsoarbetet på skolan.

Du har en god förmåga att möta, lyssna och handleda människor i olika situationer. Detta innebär exempelvis, att möta, samtala med och stödja elever och vårdnadshavare i olika situationer samt att handleda och stödja arbetslag kring arbetet med elever och elevgrupper.

Du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga skolsköterskor i ditt närområde och samtliga skolsköterskor erbjuds professionell handledning. Alla skolsköterskor i Kungsbacka deltar även i regelbundna möten med verksamhetschefen för medicinska och psykologiska delen av elevhälsan. Det förväntas även att du samarbetar med andra aktörer för att skapa goda lärmiljöer för eleverna och främja skolnärvaro.

Som skolsköterska ansvarar du också för lagstadgade uppdrag så som att erbjuda och genomföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet.

De senaste åren har vi på Åsaskolan utvecklat elevhälsoarbetet i en tvärprofessionell inriktning i ett nära samarbete med arbetslagen. Vi fortsätter att utveckla det till att bli mer förebyggande och hälsofrämjande. Detta kan innebära att du arbetar med hälsofrämjande arbete på gruppnivå i samverkan med andra på skolan utifrån verksamhetens behov.  Elevhälsan ska leva i lärandeprocesserna!

Din profil

Som person är du ansvarsfull, samarbetsvillig och kan vara flexibel samt lösningsinriktad då nya behov uppstår i verksamheten. Du har god insikt i skolans uppdrag, lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är önskvärt.

Du ska kunna organisera och arbeta självständigt, vara intresserad av utåtriktat arbete och ha lätt för att etablera kontakter då du kommer att arbeta med olika yrkesgrupper inom skolan samt med vårdnadshavare och andra myndigheter.

Mer om oss på Åsaskolan

Åsaskolan ligger mitt i Åsa samhälle fem minuters promenad från havet i södra delen av Kungsbacka kommun. Vi är en F-9 skola och våra engagerade medarbetare har glädjen att ta hand om ca 680 elever.

Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete i en skola där vi arbetar för mångfald och allas trivsel och trygghet i sitt lärande och sin utveckling.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Ytterligare tjänst på deltid kommer att bli aktuell under vt-21 så sök gärna även om du ej önskar anställning på heltid.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 30 september.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/568


Publicerat
2020-09-10

Sista ansökningsdag
2020-09-30


Kontakt

Rektor åk 4-6, Fredrik Andreasson, 0300-83 68 13, fredrik.andreasson@kungsbacka.se

Verksamhetschef Elevhälsan, Åsa Bergström, 0300-83 57 10, asa.bergstrom@kungsbacka.se

Vårdförbundet, Pia Backström, 0300-83 55 60, pia.backstrom@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka