Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Aktiveringspedagog till gymnasiesärskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som aktiveringspedagog hos oss

Arbetet innebär att assistera och motivera eleverna under skoldagen och vara pedagogens förlängda arm genom att individanpassa, förtydliga och vid behov arbeta fram stödmaterial till elever. Du ska vägleda eleverna i samspel med varandra och finna lösningar för tillgänglighet och delaktighet under skolvardagen.

Din profil

Som person är du lugn, stabil och lyhörd och har förmågan att skapa en trygg miljö för alla elever där ungdomarnas utveckling och lärande står i fokus. Du anpassar dina metoder och förhållningssätt utifrån elevernas individuella förutsättningar. Du ser fördelarna med att samarbeta i arbetslag och är duktig på att skapa goda relationer till elever, kollegor och föräldrar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad aktiveringspedagog eller har en likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete med elevgruppen är meriterande. Du har även goda IKT-kunskaper.

Mer om oss på Elof Lindälvs gymnasium

Elof Lindälvs gymnasium har cirka 1450 elever och ligger centralt i Kungsbacka med 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum. Hos oss finns högskoleförberedande program, yrkesprogram, individuella program och gymnasiesärskola. Läs gärna mer om oss, här: www.eloflindalvsgymnasium.kungsbacka.se

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning (uppehållstjänst) på heltid, t.o.m. läsåret ut. Tillträde sker så snart som möjligt. Vi erbjuder både fysiska och digitala intervjuer. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 september 2020.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Så snart som möjligt.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/572


Publicerat
2020-09-14

Sista ansökningsdag
2020-09-30


Kontakt

Rektor Mikael Jakobsson, 0300- 83 32 94Logga in och ansök Tillbaka