Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare till Pepparrotens förskola i Fjärås

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

 

Rollen som förskollärare hos oss

I din roll som förskollärare hos oss genomför du tillsammans med övriga pedagoger planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet utifrån läroplanen. Varje barn ska känna trygghet, bli respekterad samt lyssnad på och ha goda möjligheter till inflytande. Glädje, positiv energi och hög kvalitet i verksamheten är viktigt för nuvarande pedagoger.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare. I ditt förhållningssätt är du flexibel utifrån barnens behov och utveckling. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Du har förmåga att arbeta självständigt och tar initiativ. Vidare är du serviceinriktad, har lätt för att anpassa dig och är öppen för förändringar.
Du är en uppdragsmedveten förskollärare som bidrar till ett gott förhållningssätt, utvecklar lärmiljöer och driver pedagogiska processer. Du är naturligtvis insatt i läroplanen och arbetar med den genom att leda, reflektera och utveckla det pedagogiska arbetet. Erfarenhet och kunskap om såväl relationell pedagogik som Reggio Emilia filosofin ser vi som en merit.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Pepparrotens förskola ligger i ett villaområde i centrala Fjärås. Vi arbetar sedan 2002 inspirerande av Reggio Emilia filosofin. Förskolan har tre avdelningar där barnen är åldersindelade. I vårt pedagogiska arbete utgår vi från barnet, miljön, pedagogen samt dokumentationen. Förskolans arbetssätt präglas av kollegialt lärande, öppenhet och ett klimat där barnen sätts i fokus. Vi arbetar i gemensamma projekt.
Ett starkt ledord för förskolan är TILLSAMMANS.
Ett barnhälsoteam bestående av specialpedagog, psykolog och rektor är kopplat till förskolan för att bidra till utveckling, ökad kvalitet och likvärdighet i utbildningen.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, fr.o.m. 1 december 2020 eller efter överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 5 oktober 2020.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/573


Publicerat
2020-09-14

Sista ansökningsdag
2020-10-05


Kontakt

Rektor Linda Kullenberg, 0300835304Logga in och ansök Tillbaka