Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare till Pölagården i södra Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Tänker du nytt, samarbetar, levererar och välkomnar samt brinner för lärmiljö och barns delaktighet och inflytande? Vill du vara delaktig i att skapa möjligheter i arbetet med undervisning, kollegialt lärande i Läslyftet samt matematisk kompetens i förskolan?

Om du vill vara med på vår resa och dela glädje, kreativitet och se möjligheter, ta tillfället i akt och sök tjänsten som förskollärare hos oss!

Rollen som förskollärare hos oss

Tillsammans, barnskötare-, förskollärare - och pedagogisk ledare, arbetar vi med att utbildningen i förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Den ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Utbildningen ska utgå från en helhetssyn på barn och barnens behov där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. I utbildningen ingår undervisning. Undervisning innebär att stimulera och utmana barnen med läroplanens mål som utgångspunkt och riktning, och syftar till utveckling och lärande hos barnen. Undervisningen ska utgå från ett innehåll som är planerat eller uppstår spontant eftersom barns utveckling och lärande sker hela tiden.

Som förskollärare ansvarar du för SKA-systematiskt kvalitetsarbete, det pedagogiska innehållet i undervisningen och för att det målinriktade arbetet främjar barns utveckling och lärande och har som förskollärare därmed ett särskilt ansvar i utbildningen som arbetslaget genomför gemensamt.

Att arbeta som förskollärare på Pölagårdens förskola innebär att vara en del av ett positivt team som drivs av att skapa de bästa förutsättningarna och möjligheterna för utveckling och lärande för barnen i vår verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad förskollärare, eller blir legitimerad under Ht 20, och brinner för barns delaktighet och inflytande. Du utgår från barnens tankar, möten och undersökande i såväl den spontana som den planerade undervisningen. Du ser möjligheter och vikten av att utveckla lärmiljöer såväl inomhus som utomhus för att skapa möten mellan barn till barn och barn till pedagog.

Som person är du samarbetsvillig, lyhörd och möter barn, vårdnadshavare och kollegor genom att lyssna in, men också att ställa utmanande och öppna frågor som kan uppmuntra till en gemensam reflektion. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du brinner för kreativitet och att inspirera andra, precis som andra inspirerar dig.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om oss på Pölagårdens förskola

Vi finns i Åsa, som tillhör den södra delen av Kungsbacka kommun. Pölagården är en förskola med en föränderlig och stimulerande utomhus- och inomhus miljö där barns delaktighet och inflytande får genomsyra utbildningen. Som medarbetare hos oss på Pölagården kommer du att mötas av musik, kollegialt lärande, rörelse, fantasi, kreativitet och framförallt glädje i din arbetsdag. Vår förskola består av två hus och flera lärgrupper. Vi arbetar aktivt för att nå skolverkets riktlinjer om barngruppens storlek. 

Kollegialt lärande är viktigt för oss. Pölagårdens förskola samspelar med andra förskolor i området kring Läslyftet i förskolan där vi skapar möjligheter för kollegialt lärande, så vi kan lära av varandra och dela med oss av kunskaper, erfarenheter och nytänkande idéer om hur vi kan utveckla vår undervisning. Mötet mellan barn-barn, barn-pedagog och pedagog-pedagog blir viktigt inom såväl utbildningen som undervisningen. Vi kommer också att titta närmare på våra lärmiljöer, undervisning, språkutveckling och den matematiska kompetensen och hur de kan genomsyra utbildningen som en röd tråd.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/.

Intresserad?

Kul! Välkommen att skicka in din ansökan redan idag eller senast 30 september.

Observera att rekryteringsbonus tillämpas i denna process.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Så snart som möjligt.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/574


Publicerat
2020-09-15

Sista ansökningsdag
2020-09-30


Kontakt

Rektor Ann Berg, 0300- 83 68 11Logga in och ansök Tillbaka