Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker en digital lärare till mellanstadiet på Björkris skola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Rollen som lärare hos oss

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare på Björkrisskolans mellanstadie.

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med tre andra lärare samt fritidspedagoger och resurspedagoger. Skolans mellanstadium är enparallelligt och pedagogerna arbetar utifrån behörighet och behov.

Din profil

Du är öppen för och vill utveckla nya tankar och idéer. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med bred ämnesbehörighet. Eftersom digitala verktyg blivit en självklar del i undervisningen söker vi en lärare med digital kompetens och med förmåga att visa vägen till lärande på olika sätt.

Mer om oss på Björkris skolan

Björkris förskola och skola ligger i det nybyggda området Björkris som ligger bredvid Hede Outlet. Det är en förskola, skola och fritidshem i ett gemensamt hus där vi lägger lika stor vikt vid omsorg, fostran och lärande där såväl barnen som våra medarbetare har en varm, vänlig och harmonisk dimension.

Barn- och Elevhälsans grundläggande synsätt är att skapa miljöer som främjar lärande, god allmän utveckling och god hälsa hos varje barn och elev. Vi vill att våra barn och elever rustas för livet och genom att driva och utveckla elevhälsoarbetet ska vi visa vägen framåt. Vi är ett brett team med skolsköterska, kurator, skolpsykolog och specialpedagog. Vårt mantra är att vi tillsammans ska lösa problemen som kan uppstå i vardagen och vi söker nu efter en ny kollega att förstärka vårt lag med.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 7 januari 2021 eller enligt överenskommelse. På Björkrisskolan har alla lärare semestertjänst, vilket innebär att du arbetar 40h i veckan. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan senast den 15:e oktober.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka

Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/576


Publicerat
2020-09-15

Sista ansökningsdag
2020-10-15


Kontakt

Rektor Christina Heed, 0300- 83 64 28Logga in och ansök Tillbaka