Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Boda gruppbostad söker stödassistent, vik

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Rollen som stödassistent hos oss

I rollen som stödassistent ger du våra boende stöd i alla aspekter i livet. Målet för insatsen är att ge goda levnadsvillkor och möjliggöra inflytande och delaktighet. I dina arbetsuppgifter ingår att upprätta social dokumentation. Vi jobbar utifrån lågaffektivt bemötande, AKK, samt tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt utifrån överenskomna processer och rutiner men arbetet handlar också mycket om frihet under ansvar.

Din profil

Vi söker dig som brinner för målgruppen och har ett stort engagemang för våra brukare. Som person är du lyhörd och positiv i ditt bemötande. Du kan organisera dina arbetsuppgifter och har förmåga att vara flexibel när situationen kräver. Vidare är du stabil samt ser möjligheter i varje situation. För oss är det en självklarhet att du ser laget före jaget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har en relevant avslutad utbildning för uppdraget, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Har du tidigare vana av dokumentation och  metodarbete är det meriterande, liksom erfarenhet av arbete inom neuropsykiatri.

Om oss på Boda gruppbostad

Den lantliga miljön hos oss i Gällinge är en bra plats för denna form av gruppbostad, med många möjligheter för utomhusaktiviteter och vilande grönska. Gruppbostaden innehåller 6 lägenheter med 12 medarbetare. Den riktar sig till unga vuxna personer med omfattande funktionsnedsättning och stort behov av stöd i en lugn och stressfri miljö. Genom att bygga bostad och lokal för daglig verksamhet i anslutning till varandra kan vi erbjuda sysselsättning för brukarna genom färre miljöombyten.

Vi erbjuder och övrig information

Vi erbjuder en till två tidsbegränsade anställningar på heltid med tillsättning snarast möjliga. Anställningarna pågår sex månader med eventuell möjlighet till förlängning. 

Du kommer att arbeta på ett rullande schema över veckans alla dagar samt ha sovande jour. Tjänstgöring varannan helg. Enheten har två personal nattetid.

Hos oss får du utvecklas i din profession och arbeta utifrån vår arbetsplatskultur; vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt. Läs mer om hur det är att jobba i Kungsbacka kommun https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Är du intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 30 september.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för ensamkommande barn och ungdomar. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Snarast möjliga.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/579


Publicerat
2020-09-16

Sista ansökningsdag
2020-09-30


Kontakt

Enhetschef Carina Bengtsson, 9399- 83 51 55Logga in och ansök Tillbaka