Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Enhetschef, pedagogiskt område centrum

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Gott ledarskap är viktigt för oss i Kungsbacka kommun. Alla våra chefer får gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”, UL. Utöver det har vi ett gemensamt introduktionsprogram för våra chefer för att du ska känna dig väl förberedd på uppdraget.

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för ETT Kungsbacka, där vi samarbetar och är ödmjuka för varandras kompetenser. Vi litar på att alla gör sitt bästa på jobbet!

Rollen som enhetschef hos oss

Vi söker nu ytterligare en enhetschef som vill ingå i vårt ledarteam, pedagogiskt område centrum för Älvsåker och Hede, tillsammans med närliggande förskolor. Genom att bistå och underlätta för dina kollegor är du delaktig i att realisera det pedagogiska ledarskapet i personalgrupperna. Tjänsten lyder direkt under verksamhetschef.

För att kunna möta verksamhetens behov på såväl kort som lång sikt krävs en förmåga att snabbt kunna växla mellan olika uppgifter och insatser. Uppdraget utformas utifrån såväl kompetens som teamets behov, men följande arbetsuppgifter kan komma att bli aktuella:

* Genomföra och sammanställa arbetsmiljöronder.
* Ekonomiskt ansvar för investeringsbudgeten.
* Ansvara för lokaler, skolgård och utegård gällande underhåll och kontakter med entreprenörer etc.
* Systematiskt brandskyddsarbete, inkluderat inrymning, utrymning och HLR.
* Samt att vara delaktig vid utformandet för verksamheternas sommaromsorg.

Eventuellt kan chefskap för administrationen ingå i rollen, vilket i så fall innefattar personalansvar för två personer.

Du ingår i ett ledningsteam om 11 generösa kollegor, var av två är enhetschefer och 9 är rektorer. Till din hjälp har du därtill stödfunktioner inom administration, ekonomi och HR som arbetar dedikerat mot ditt geografiska område.

Din profil

Vi tror att du är en ledare som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har erfarenhet av verksamhetsområdet skola/förskola och är självklart uppdaterad på aktuell lagstiftning inom området. Vi ser att du har några års erfarenhet av uppdrag som projektledare/projektsamordnare/utvecklingsledare eller annat likvärdigt uppdrag.

Du har en avslutad eftergymnasial utbildning, om minst två år inom relevant område, så som inom pedagogik, offentlig förvaltning, logistik eller ekonomi.

Har du erfarenhet av kommunal verksamhet är detta meriterande, liksom tidigare chefserfarenhet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid/heltid (80-100%) med tillsättning enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2020.

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan, vilket innebär att du inte skall bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna används som del i urval. 

Processen kommer att innehålla två intervjusteg, varav första intervjuomgång är planerad för vecka 47. Här erbjuds både digitala och fysiska möten. Kallade kandidater kommer att få göra ett test, som ett komplement till första intervjuomgång och träffar då en rekryteringspartner.

Slutintervjuer är planerade för slutet av vecka 48, alternativt början av vecka 49, vilka slutkandidater träffar rekryterande verksamhetschef samt fackligt förtroendevalda. Observera att slutkandidater kommer efterfrågas att uppvisa ett aktuellt belastningsregister.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka

Kärnverksamheten är indelad i tre pedagogiska områden. Vi har centrala funktioner för planering och utveckling, rättssäker myndighet och administration.

Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att ge en god verksamhet för våra barn och elever idag och rusta dem för framtiden. Vårt mål är en likvärdig skola där vi ger barn och unga bästa tänkbara möjligheter till ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Vi ska bidra till att alla elever, utifrån sina förutsättningar, når målen för utbildningen.  

Vår ambition är att skapa en skola i världsklass och du förväntas aktivt bidra till det med din kompetens!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
80-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/604


Publicerat
2020-10-14

Sista ansökningsdag
2020-10-31


Kontakt

Verksamhetschef Maria Eriksson, 0300- 83 36 80

Rekryteringspartner Anna Winsenius, 0300- 83 71 14Logga in och ansök Tillbaka