Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

TF Enhetschef/Rektor för Vuxnas lärande och Yrkeshögskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och utveckla Kompetenscentrum i Kungsbacka tillsammans med oss? Nu söker vi en trygg ledare som motiverar och inspirerar!

Om oss på Kompetenscentrum

Kompetenscentrum är en av två verksamheter inom förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad. På Kompetenscentrum ryms enheterna Vägledning, Vuxnas lärande, Arbetsmarknad, Myndighet, Etablering och Yrkeshögskolan. Det finns en tydlig röd tråd genom alla våra delar. Tillsammans arbetar vi för att kommuninvånarna ska bli självförsörjande genom arbete eller studier – och ta ansvar för sitt eget liv.

Din roll som enhetschef/rektor hos oss

Tjänsten är tvådelad där du både är enhetschef och rektor för Vuxnas lärande samt rektor för Yrkeshögskolan. I din roll ansvarar du för att leda och utveckla enheterna utifrån övergripande visioner och mål. I ditt uppdrag ingår ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. Du kommer att arbeta med kartläggning av utbildningsbehov för vuxna. Du kommer även ansvara för upphandling, beställning och antagning till all utbildning för vuxna, både Kommunal vuxenutbildning och Yrkeshögskola i Kungsbacka. Du ansvarar även för uppföljning av utbildningsanordnarnas genomförande av kommunal vuxenutbildning. Rollen innebär att du har många kontakter både internt och externt. Du har ett tiotal medarbetare och ingår i Kompetenscentrums ledningsgrupp samt rapporterar till direkt till verksamhetschefen för Kompetenscentrum.

Din profil

Du som söker har relevant högskoleexamen, på lägst kandidatnivå. Du har pedagogisk insikt från din utbildning och/eller erfarenhet. Du har ansvarat och arbetslett inom kommunal vuxenutbildning och har därmed fått goda kunskaper om kvalitetsarbete inom området. Du har även erfarenhet av arbete med Yrkeshögskola.

Vi ser gärna att du har genomgått den statliga rektorsutbildningen och har erfarenhet av utbildningsområdet. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbete i en politisk styrd organisation. Det är också positivt om du har arbetat med upphandling av utbildningar, beställarutförarmodellen.

Genom ditt ledarskap får du andra att vilja och våga. Du är modig, inspirerar till nytänkande och utveckling samt skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut. Ditt fokus på god arbetsmiljö och ditt sätt att möta människor med värme, energi och respekt skapar entusiasm och arbetsglädje. Du är duktig på att skapa kontakter och underhålla relationer med medarbetare och kunder. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation. Du tänker strategiskt och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra, något du har med dig i ditt agerande och beslutsfattande. Du har vidare en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift för att kunna kommunicera både internt, externt samt etablera och behålla god samverkan med olika aktörer i vår omvärld. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

På förvaltningen för Gymnasie & Arbetsmarknad i Kungsbacka är vi ca 550 medarbetare som erbjuder kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, vägledning, etablering och arbetsmarknadsverksamhet med hög kvalitet. För oss är den röda tråden mellan alla våra delar viktig. Den innebär att alla de vi är till för ska ges möjlighet att äga sin egen framtid!

Läs mer om vuxenutbildning i Kungsbacka, här.
Läs mer om Yrkeshögskolan i Kungsbacka, här

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en visstidsanställning i ett år med start enligt överenskommelse.

Spännande och utmanande arbetsuppgifter där du får möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med oss! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner, läs mer på vår hemsida här.

Intresserad?

Roligt! Välkommen med din ansökan senast den 2 november 2020. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta oss enligt nedan.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/609


Publicerat
2020-10-14

Sista ansökningsdag
2020-11-02


Kontakt

Christian Söderling, 0300-83 30 29

Karin Zetterman, 0300-83 86 70Logga in och ansök Tillbaka