Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Systemutvecklare mot integration och e-tjänster hos Digitalt center

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Digitalt center är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi har mycket fokus på kvalitet, säkerhet och nöjda användare. Vårt uppdrag är att utveckla och förvalta kommunens IT-miljö. Nu söker vi en ny härlig kollega som gillar nya utmaningar och trivs i en värld av förändring.

Rollen som systemutvecklare hos oss

I rollen kommer du att utveckla och förvalta e-tjänster och integrationer. Du kommer att få jobba med bland annat CGI:s e-tjänstplattform, SQL Server (databaser, SSIS, SSRS), Mule ESB, PostgreSQL, konsumera och producera API:er med SOAP/REST och utvecklingsverktyg och plattformar som Visual Studio och ASP.NET Core. Du är en del av ett team på 5 personer som alla stöttar varandra i arbetsuppgifter. Förutom huvuduppdraget kommer du också att delta i implementation och löpande drift och underhåll av kommunens verksamhetssystem och tekniska plattform.               

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av systemutveckling, samt erfarenhet och god kunskap inom e-tjänster, integrationer, webbutveckling och databaser. Du har kunskaper om vanliga program- och skriptspråk (framför allt Java, C# och PowerShell) samt XML och SQL. Det är meriterande om du har kunskap inom Windows server, nätverk och säkerhet, samt erfarenhet av kommunal verksamhet.

Som person är du driven och gillar utmaningar. Du planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete för att leverera på ett effektivt sätt. Du har en kommunikativ förmåga. Tydlighet och säkerhetsmedvetande genomsyrar ditt arbete, samt ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du arbetar lika bra självständigt som tillsammans med andra i ett team. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss på Digitalt center 

Digitalt center består idag av två enheter med totalt 44 personer som ansvarar för drift, utveckling och support av kommunens IT-miljö. IT-miljön är standardiserad och består i första hand av Microsoft och Ciscoprodukter. Digitalt center är en del av Serviceförvaltningen.

Vi på Digitalt center är en avdelning med flera olika kompetenser. Vi är ett väl sammansvetsat gäng och vi värnar om allas åsikter och respekterar varandra. I arbetet finns det en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi sätter stor vikt vid vårt goda klimat.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering

Såhär är det att jobba hos oss: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Roligt! Ansök senast 4 november 2020 så återkommer vi till dig. 

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/622


Publicerat
2020-10-15

Sista ansökningsdag
2020-11-04


Kontakt

Rekryteringspartner Christian Söderling , 0300-83 30 29

Enhetschef Eva Sjöqvist, 0300-83 54 03Logga in och ansök Tillbaka