Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Dagbarnvårdare sökes till Fjärås

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Har du ett hem som inbjuder till lek och lärande? Har du erfarenhet av arbete med barn och söker ett kreativt och självständigt arbete? Då tror vi att rollen som Dagbarnvårdare är något för dig! Just nu söker vi dagbarnvårdare till Fjärås.

Rollen som dagbarnvårdare hos oss

Som dagbarnvårdare ansvarar du för den pedagogiska omsorgen i en barngrupp i området. Verksamheten ska stimulera barns utveckling, lärande och utformas så att den rustar barnen för ett fortsatt lärande. Verksamheten bygger dessutom på vardagliga aktiviteter där barnen deltar. Som dagbarnvårdare tar du gärna vara på kringliggande miljöer och uppmuntrar till utomhusaktiviteter.

I rollen som dagbarnvårdare är ditt eget hem din arbetsplats och just nu finns barn i Fjäråsområdet som väntar på dig! Du styr din egen vardag och minst en dag i veckan arbetar du i team med andra dagbarnvårdare utomhus och/eller i en gemensam lokal. Där får ni tillsammans möjligheter att uppmuntra, utmana och stimulera barnens nyfikenhet och lärande och främja allsidiga kontakter i den sociala gemenskapen.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med barn. För att trivas i rollen ska du ha förmågan att se värde i olikheter, vara kreativ och tycka om att hitta på aktiviteter. Du är flexibel, trygg, organiserad och har lätt för att skapa relationer.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Känner du igen dig? Då ser vi hoppfullt fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning (semestertjänst) på heltid/ deltid med tillsättning under våren 2021 eller enligt överenskommelse.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 12 november.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
80-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/633


Publicerat
2020-10-13

Sista ansökningsdag
2020-11-12


Kontakt

Linda Kullenberg, 0300-83 53 04Logga in och ansök Tillbaka