Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare sökes för vikariat på Håkansgårdens förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som förskollärare hos oss

Som en av förskollärarna på Håkansgårdens förskola har du delat ansvar för att observera, dokumentera, reflektera och analysera för att därefter utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor på förskolan. I vårt förhållningssätt arbetar vi utifrån Relationell pedagogik och vägleder barnen i det sociala samspelet genom att respektera och lyssna på varandra. Vi utbyter kollegialt lärande genom olika sammankomster på förskolorna i området.

Förskolans barnhälsoteam bestående av specialpedagog och förskolerektor stöttar pedagogerna genom handledning och coachning.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Du är legitimerad förskollärare/lärare mot yngre åldrar eller examinerad förskollärare i avvaktan på legitimation. Du kännetecknas av ett professionellt bemötande mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Detta innebär att du har ett reflekterande förhållningssätt och är lyhörd för barnens behov. Samarbete är för dig en självklarhet, du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. 

Du har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande. Du är också intresserad av din egen utveckling och lärande vilket du visar som förebild för barnen och kollegor. Detta synliggör du genom att pröva nya metoder och arbetssätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Håkansgårdens förskola ligger i Varlaområdet i Kungsbacka och tillhör pedagogiskt område centrum.

Förskolans utbildning och undervisning organiseras och bedrivs i fem mindre barngrupper med tre hemvister under större delen av dagen. Vårt fokus är att barnen inte ska ha för många relationer runt sig dagligen och att de ska finnas i ett tryggt sammanhang. För att kunna möta detta har vi barnen i mindre grupper och anpassar undervisning, struktur och miljö. Vi har stora möjligheter att fördela barnen i en spännande lärmiljö som är anpassad för lärande och skaparglädje. Detta bidrar till att vi kan rikta vårt förhållningssätt där barnen är i fokus, för att hjälpa, stötta, vägleda och stimulera deras utveckling.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka

Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder ett vikariat på heltid med anställningstid 6 månader med möjlighet till eventuell förlängning.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 8 november.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/639


Publicerat
2020-10-13

Sista ansökningsdag
2020-11-08


Kontakt

Rektor Anja Hörnlund, 0300-83 45 25Logga in och ansök Tillbaka