Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Barnskötare till Malevik

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Rollen som barnskötare hos oss

I samverkan med övriga kollegor arbetar du för att förskolans verksamhet präglas av leken och det lustfyllda lärandet. Ni skapar tillsammans en stimulerande lärmiljö enligt läroplanen, i syfte att väcka kreativitetens drivkrafter. I vardagen innebär detta bland annat att leka, samtala, sjunga, måla och genomföra mindre utflykter.

Självklart uppmuntrar och stödjer vi varandra samt tar ansvar för utveckling genom regelbunden feedback.

Din profil

Vi tror att du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Mer om oss på Maleviks förskola

Vi arbetar utifrån en helhetssyn på barnens utveckling och lärande. Maleviks förskola ligger i en vacker omgivning med närhet till natur, skog och hav. Vår förskola är en verksamhet byggd med miljö-, litteratur- och internationell inspiration. Barnens kunskap skapas främst genom meningsfullhet, glädje och nyfikenhet, där vår uppgift är att inspirera. Vårt mål är att skapa en kreativ och trygg miljö, som inspirerar barn till att vilja utforska och lära utifrån egna förutsättningar. Läs gärna mer om oss, här.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i januari 2021 eller enligt överenskommelse. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2020.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka

Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att ge en god verksamhet för våra barn och elever idag och rusta dem för framtiden. Vårt mål är en likvärdig skola där vi ger barn och unga bästa tänkbara möjligheter till ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Vi ska bidra till att alla elever, utifrån sina förutsättningar, når målen för utbildningen.  Vår ambition är att skapa en skola i världsklass och du förväntas aktivt bidra till det med din kompetens!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/643


Publicerat
2020-10-14

Sista ansökningsdag
2020-10-31


Kontakt

Rektor Anna-Lena Glad Palm, 0300- 83 62 04Logga in och ansök Tillbaka