Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare sökes till förskolorna i Fjärås-Gällinge

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och forma framtidens förskolor i Fjärås-Gällinge? Vill du vara med och bidra till en förskola som är rolig, trygg och lärorik för alla barn? Har du ett lösningsorienterat arbetssätt och ser barnen som den främsta tillgången i ditt arbete? Då kanske du är en av våra nya kollegor!

Rollen som förskollärare hos oss

Varje barn ska känna trygghet, bli respekterad samt bli lyssnad på och ha goda möjligheter till inflytande. Därför är glädje, positiv energi och hög kvalitet i utbildningen viktigt för oss. Ditt arbetssätt ska präglas av reflektion av den egna praktiken och vikten av systematiskt kvalitetsarbete som verktyg för att synliggöra barns och pedagogers lärande.

I din roll som förskollärare hos oss ingår du i arbetslag/team och har ett övergripande ansvar för utbildningen. Tillsammans med kollegor planerar, genomför, utvärderar och analyserar du regelbundet arbetet. Som förskollärare har du också övergripande ansvar för dokumentation av utbildningen och varje barns utveckling samt övrig information till vårdnadshavare.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och vill, vågar och kan driva utvecklingsarbete. Ditt förhållningssätt är flexibelt utifrån barns behov, utveckling och intresse. Du är uppdragsmedveten, kan vår läroplan och arbetar med den genom att leda, reflektera och utveckla undervisningen. Erfarenhet och kunskap inom relationell pedagogik är meriterande.

Du tar ansvar för att skapa goda relationer och har ett medvetet förhållningssätt mot barn, kollegor och vårdnadshavare. Då är förmågan att samarbeta, arbeta självständigt och ta initiativ viktigt. Du är öppen för förändringar och flexibel för andras tankar och idéer. Du är en person som arbetar för att inkludera alla på förskolan. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss på Fjärås-Gällinge förskolor

Här växer framtiden!

Vår enhet består av sju förskolor och tre rektorer som tillsammans driver arbetet för en likvärdig utbildning. Just nu söker vi legitimerade förskollärare till fyra av våra förskolor.

Vårt arbete och den utbildning som vi erbjuder genomsyras av våra fyra hörnstenar, Vi välkomnar, Vi samarbetar, Vi tänker nytt och Vi levererar. Dessa hörnstenar bygger Kungsbacka kommuns arbetsplatskultur. Två förstelärare i pedagogiskt område söder handleder kring en medskapande arbetsplatskultur på våra förskolor.

Ett barnhälsoteam bestående av specialpedagog, psykolog och rektor är kopplat till förskolorna för att bidra till utveckling, ökad kvalitet och likvärdighet i utbildningen, tillsammans med pedagogerna.

Förskolornas arbetssätt präglas av kollegialt lärande, öppenhet och ett klimat där barnen sätts i fokus. Lärmiljöerna anpassas utifrån barns behov och intresse där pedagogerna är medforskare och utmanar barnen för att få verktyg att möta framtiden. Hos oss ska alla få uppleva den tillfredsställelse och glädje det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och alla ska få vara en tillgång i gruppen.

Gällinge förskola ligger i Gällinge, drygt 1,5 mil söder om Kungsbacka. Den är idylliskt placerad i en skogsbacke, bara några hundra meter från Gällingeskolan (F-5). Förskolan rymmer ca 40 barn.

Vi erbjuder 1 st 100% tillsvidareanställning med tillträde 4 januari eller enligt överenskommelse.

Prästgårdsängens förskola är en förskola belägen i Fjärås centrum med plats för ca 75 barn. Förskolan har en väl tilltagen utemiljö med närhet till kommunala lekplatser, grönområde och bondgården.

Vi erbjuder 1 st 100% tillsvidareanställning med tillträde 1 december eller enligt överenskommelse.

Stegatorps förskola är en Reggio Emilia-inspirerad förskola där filosofin lever och växer. Erfarenhet av arbete med RE-filosofin är meriterande. Förskolan är belägen i Hanhals, mellan Fjärås och Kungsbacka och har plats för ca 75 barn.

Vi erbjuder 1 st 100% tillsvidareanställning med tillträde 1 december eller enligt överenskommelse.

Ögärdets förskola är nyrenoverad förskola med plats för ca 75 barn. Förskolan har en fantastisk utemiljö. Den är centralt placerad mellan Fjärås Bräckaskolan (F-5) och Smedingeskolan (6-9). Närområdet består av skog, bibliotek och byns centrum.

Vi erbjuder 1 st 100% tillsvidareanställning med tillträde 1 december eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder 1 st 100% tillsvidareanställning med tillträde 4 januari eller enligt överenskommelse.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder tillsvidareanställningar på ovan förskolor. Ange i ansökan vilken/vilka förskolor du är intresserad av att arbeta på. Arbetstiden är förlagd inom förskolans öppettider 06:00 – 18:00.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 8 november. Urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
5

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/644


Publicerat
2020-10-16

Sista ansökningsdag
2020-11-08


Kontakt

Rektor Ögärdets fsk Linda Kullenberg, 0300-83 53 04

Rektor Gällinge & Stegatorps fsk Anna Stigsdotter, 0300-83 65 66

Rektor Prästgårdsängens fsk Lena Emilsson, 0300-83 53 43Logga in och ansök Tillbaka