Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Boendestödjare till Hemteamet

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Hos oss får du lära dig att arbeta metodiskt, pedagogiskt och utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Vad kommer du att få göra som boendestödjare i Hemteamet?

I ditt uppdrag hos oss kommer du ges utrymme att arbeta med utveckling av verksamheten samt få vara med och forma arbetssätt som behövs för att möta framtiden. Vi som arbetar i hemteamet ger alla boendestöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar och personer inom LSS personkrets 1. Vi arbetar bland annat i individens hem och i vardagen är vi ett stöd genom att träna färdigheter och via samtal motivera den enskilde individen till positiva förändringar i livssituationen. Vi arbetar med olika metoder och du kommer att arbeta med vård & stödsamordning.

Vilka är uppdragets kvalifikationer?

Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet gärna med psykiatriinriktning och/eller är socionom, socialpedagog, arbetsterapeut eller har annan utbildning inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från arbete med personer som innehar psykiska funktionsnedsättningar och/eller personer som tillhör LSS personkrets 1 och innehar B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper om vård & stödsamordning samt tydliggörande pedagogik. Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet från arbete inom områdena neuropsykiatri och/eller missbruk. Har du även språkkunskaper i arabiska ses det som meriterande. 

Vi tror att du har en positiv människosyn. Du är flexibel, samarbetsvillig och visar en personlig mognad. Vi tror att du har förmåga att organisera ditt arbete utifrån verksamhetens mål.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vilken är verksamheten?

Vi på förvaltningen för Individ & Familjeomsorg i Kungsbacka ger socialt stöd till barn, unga och vuxna. Vårt syfte är att erbjuda lättillgänglig hjälp som skapar trygghet och främjar självständighet utifrån individens unika villkor.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar dag kväll och helg. 

Låter det kul?

Skicka din ansökan till oss snarast men senast 1 november så hör vi av oss till dig. 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/646


Publicerat
2020-10-15

Sista ansökningsdag
2020-11-01


Kontakt

Anneli Ström, 0300- 83 74 65Logga in och ansök Tillbaka