Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterska till Åsa i södra Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

 Vill du göra skillnad varje dag? Tycker du om att arbeta med människor? Är du initiativrik och lyhörd för kundens behov? Känner du en självklar respekt för dina medmänniskor? Vi söker dig som delar vår inställning; vi Vill, Vågar och Kan!

Rollen som undersköterska hos oss

Som medarbetare hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår vård och omsorgsarbete nära kund, planera och genomföra sociala aktiviteter utifrån kundens önskemål och behov. Du upprättar individuella genomförandeplaner och dokumenterar i vårt verksamhetssystem. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert.

Hos oss arbetar omsorgspersonalen flexibelt och det är en självklarhet att arbeta i hela verksamheten. Vi välkomnar dig som vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Din profil

På ett vård- och omsorgsboende arbetar du närmast kunden, ingen dag är den andra lik, du möter människor med stora omsorgsbehov och skiftande dagsform. Du arbetar flexibelt med många kollegor och detta gör att just att vara kreativ, positiv, självständig och lösningsorienterad är så viktiga egenskaper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och med ett med genuint intresse för arbete inom demensvård. Du har god datorvana och är duktig på dokumentation. Det är också meriterande om du har vidareutbildning inom demensvård och erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent och personcentrerat förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta med BPSD-registret.

Körkort är ett krav.

Mer om oss på Åsa vård och omsorgsboende

Åsa vård- och omsorgsboende ligger nära havet och erbjuder ett hälsofrämjande boende med vacker och varmt välkomnande inredning. Omgivande trädgårdar med uteplatser, promenadstigar och träningsredskap, inbjuder boende till avkoppling, gemenskap och aktivitet. Boendet består av 60 lägenheter med inriktning somatik och demens.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder tillsvidareanställning på dagtid med sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna för dagtjänstgöring är förlagda till dag, kväll och helgtjänstgöring.

I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Kungsbacka kommun efter mångfald och välkomnar sökanden med alla sorters bakgrund.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 6 december.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
Enligt överenskommelse.

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/707


Publicerat
2020-11-10

Sista ansökningsdag
2020-12-06


Kontakt

Enhetschef Katarina Sollin, 0300- 83 38 06

Enhetschef Susanne Törnberg, 0300- 83 38 05Logga in och ansök Tillbaka