Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Specialpedagog sökes till Älvsåkersskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Hos oss ges du möjlighet att arbeta i en skola som präglas av lärande för barn och elever i trygg miljö med engagerade och kompetenta kollegor! För oss är det viktigt att du trivs, därför är utveckling och fortbildning något som ges stort utrymme.

Vi söker nu en engagerad specialpedagog som en del av vårt nya team. Vi är ett team bestående av kurator, psykolog, specialpedagoger och relativt nya rektorer, så vi kommer att erbjuda stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi kommer tillsammans att utmana vår kreativitet.

Rollen som specialpedagog hos oss

Du kommer att arbeta som specialpedagog på vår F-9 skola.

I rollen som specialpedagog tillsammans med övriga i EHT-teamet kommer du att vara med och utveckla skolans elevhälsa. Vi vill att du tillför specialpedagogisk kompetens, nya arbetssätt och ett elevnära samarbete till skolan. Ditt fokus är att stötta, utmana och coacha elever och pedagoger i arbetet. Stor frihet kommer att ges för att tillsammans med oss, utveckla tjänsterna. Du är väl införstådd med våra styrdokument och har alltid barnens bästa för ögonen.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog med minst ett års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande med lärarlegitimation.

Vi vill att du som söker tjänsten har ett stort intresse för att arbeta med såväl elever som personal. Du ska kunna sätta dig in i ett pedagogiskt sammanhang och vara delaktig i skolans inkluderande förhållningssätt. Vi vill att du har god förmåga att arbeta självständigt och att du är bra på att samarbeta med olika yrkeskategorier.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Älvsåkersskolan ligger mitt i ett vackert åkerlandskap en knapp mil norr om Kungsbacka centrum. Här går ca 580 elever från förskoleklass till årskurs nio. På skolan arbetar vi tillsammans för att eleverna och medarbetarna skall känna trygghet och arbetsglädje i syfte att uppnå måluppfyllelse. Vår ambition är att alla elever skall känna sig väl bemötta under sin dag och detta arbetar vi med både på grupp- och individnivå. Vårt trygghetsteam samt elevhälsoteam håller sig ständigt uppdaterade om vilka behov som finns i de olika klasserna.

Visionen för Älvsåkerskolan är att ge den lilla skolans närhet och trygghet samt den stora skolans potential. Arbetet mot visionen bygger på att arbeta förebyggande med elevhälsa samt att utgå från en värdegrund som vilar på en bärande idé att arbeta runt trygghet och att elever som mår bra – lär bra.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80-100% med start enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 1 december. Urval och intervjuer sker löpande!

# LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
80-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/710


Publicerat
2020-11-10

Sista ansökningsdag
2020-12-01


Kontakt

Rektor Tobias Eklund, 0300-83 55 07Logga in och ansök Tillbaka