Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Stödassistenter sökes till Kommunvägens gruppbostad!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara en del av ett engagerat team som jobbar med att främja utvecklingen för personer med psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar utifrån ett lågaffektivt bemötande?

Då är du välkommen att bli en av oss på Kommunvägens gruppbostad.

Rollen som stödassistent hos oss

Som medarbetare hos oss erbjuds du en god introduktion till arbetet med möjlighet till kontinuerlig metodhandledning och kompetensutveckling utifrån behov samt samarbete med kompetenta och engagerade kollegor.

Du kommer att jobba som kontaktpersonal, där din uppgift blir att tillsammans med brukaren stödja honom/henne att uppnå sina mål och leva ett mer självständigt liv. Du kommer vidare att ingå i ett team som arbetar för att tillgodose hyresgästernas behov av stöd i vardagen så som praktiska sysslor, hjälpa dem att strukturera upp sin vardag, sysslor i hemmet eller följa med på fritidsaktiviteter i och utanför boendet. Det är brukarnas behov av stöd som kommer att styra ditt arbete. Arbetet innebär att ge brukarna stöd i alla aspekter av det dagliga livet.

Din profil

Som person är du strukturerad och har förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att på ett självständigt och kreativt sätt lösa de svårigheter som kan uppstå i vardagen. Viktigt är att du är empatisk och lösningsfokuserad. Du har en god samarbetsförmåga, visar gott omdöme och har god självinsikt.

Vi söker dig med lämplig utbildning för tjänsten. Det kan vara Stödassistentutbildning, Undersköterskeutbildning, KY-utbildning inom Vård & Omsorg, Stödpedagogutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen och då ha kunskap inom autismområdet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

På Kommunvägens gruppbostad bor sex personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Boendet är centralt beläget i Hede och här arbetar totalt 12 medarbetare inkl. 3 vaken natt.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två visstidställningar på heltid med tillsättning 200101 eller enligt överenskommelse till och med 200901.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. Vi tillämpar heltid som norm.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 13 december.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/720


Publicerat
2020-11-19

Sista ansökningsdag
2020-12-13


Kontakt

Eva Rasch, 0300-83 75 94Logga in och ansök Tillbaka