Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor sökes till hemtjänsten i Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som undersköterska hos oss

Som undersköterska inom hemtjänsten ger du omsorg och omvårdnad, utför delegerade sjukvårdsinsatser och ger socialt stöd. I Kungsbacka vill vi att man ska få leva livet fullt ut och för oss i hemtjänsten innebär det att vi med lyhördhet och stort engagemang ger varje kund, vård och omsorg utifrån beviljade behov och utifrån individens genomförandeplan. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett pålitligt och professionellt bemötande.

Din profil

Som person trivs du med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo och du har förmåga att fatta egna beslut vid behov. Du har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna till förbättring och tar gärna initiativ till nya lösningar samt att du värderar ett gott samarbete kolleger emellan högt.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

I hemtjänsten pågår spännande förändringar inom vård och omsorg, såsom införandet av digitala signeringslistor och vi har redan nu ett digitalt nyckelsystem för ökad säkerhet och kvalitet. Vi söker undersköterskor för tillsvidareanställning och längre vikariat med placering i våra olika hemtjänstgrupper inom Kungsbacka Kommun. Hemtjänsten är indelat i olika geografiska kluster och söker just nu personal till Hemtjänsten i City/Varla, Hemtjänst Öster, Hemtjänst Onsala och Hemtjänst Kullavik.
 
I natursköna nordväst har vi Kullavik hemtjänst på Kyviksvägen 2. Tillgång till både bil och cykel i tjänsten men ett krav för tjänst hos oss i Kullavik är att du innehar B-körkort. 

Nära beläget havet med god kommunikation till Kungsbacka ligger Hemtjänst Onsala på Manetvägen 6. Även här är B-körkort ett krav. 
 
I centrum har vi City/Varla Hemtjänst som utgår ifrån Sjöallén 9, centralt i staden. Här använder vi, även om B-körkort är ett krav, i hög grad cykel för att på smidigt sätt kunna ta sig runt under arbetsdagen.

I centrala Kungsbacka utgår även Hemtjänst Öster på Östra Vallgatan 24. Tillgång till både bil och cykel i tjänsten men ett krav för tjänst hos oss är B-körkort. 

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder tillsvidareanställningar och visstidsanställningar på heltid eller enligt önskemål och med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och helger.
 
Ansökningarna fördelas mellan de olika enheterna. Skriv gärna i ansökan om du har ett specifikt önskemål om hemtjänstgrupp.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Urval, intervjuer och anställning sker löpande med tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/769


Publicerat
2020-12-11

Sista ansökningsdag
2021-01-31


Kontakt

Linda Pilman, Enhetschef Hemtjänst City/Varla, 0300-83 53 23

Lovisa Almquist, Enhetschef Hemtjänst Onsala, 0300- 83 47 73

Ronny Kvilling, Enhetschef Hemtjänst Öster, 0300-83 47 71Logga in och ansök Tillbaka