Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Sjuksköterskor till Hemsjukvården i Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska i Kungsbacka kommun. Vi erbjuder nu tjänster inom vård-och omsorgsboende (våbo), kvarboende (kvarbo) och som pool-sjuksköterska.

Rollen som sjuksköterska hos oss

Som sjuksköterska på Våbo arbetar du på ett vård- och omsorgsboende där har du ansvar för patienter som bor på boendet.

Som sjuksköterska i Kvarbo vårdar du patienter i deras ordinära boende och är patientansvarig sjuksköterska.

Som pool-sjuksköterska arbetar man väldigt flexibelt och övergripande i kommunen. Du utgår från ett bestämt område varje morgon och blir utplacerad av vår koordinator där behov finns. Du kan bli placerad på våbo, kvarbo, korttidsenheten eller på någon utav kommunens boende med särskild service .

Arbetsdagen hos oss är varierande där du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser för kommunens patienter. Vi har ett nära, tvärprofessionellt samarbete med både omvårdnadspersonal, läkare och våra kollegor på rehab. Som sjuksköterska ansvarar du även för att handleda och delegera omvårdnadspersonal.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För den här tjänsten måste du även inneha B-körkort.

Som person är du relationsskapande, självständig och har ett professionellt förhållningssätt. Du bedriver ditt uppdrag utifrån ett personcentrerat perspektiv. Du är även flexibel, har en god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom kommunal hemsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hemsjukvården

Hemsjukvården i Kungsbacka kommun är en stor organisation med nästan 200 medarbetare, med sjuksköterskor/distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hemsjukvården ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter i alla åldrar som är inskrivna i hemsjukvården. Patienterna bor i ordinärt boende, på vård- och omsorgsboende, gruppboende, på korttidsboende eller vistas på daglig verksamhet i kommunen. I nära dialog med patient och anhöriga formar vi en god och säker vård. Sjuksköterskeorganisationen är organiserad i geografiska områden.

Vi på förvaltningen för Vård & Omsorg är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Vår arbetsplatskultur med ledorden: Vi tänker nytt-Vi levererar-Vi välkomnar-Vi samarbetar tar vi oss tillsammans vidare i våra utmaningar!

Vårt erbjudande och övrig information 

Vi erbjuder tillsvidareanställning enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta var femte helg och sedan utifrån löpande storhelgs-schema. Vi arbetar med flexibel arbetstid. Viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Läs gärna mer om våra förmåner, här

Är du intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan senast 31 Januari. Rekrytering sker fortlöpande.

Kontakta gärna om du har frågor och funderingar.

Helen Freyschuss, Enhetschef Smedjan 0300-83 81 99

Edina Kovacevic, Enhetschef Väster 0300-83 87 59

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Sysselsättningsgrad
Enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/9


Publicerat
2021-01-11

Sista ansökningsdag
2021-01-31


Kontakt

Helen Freyschuss, 0300-83 81 99

Edina Kovacevic, 0300-83 87 59Logga in och ansök Tillbaka