Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Modersmålslärare i norska

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Rollen som modersmålslärare hos oss 

Oavsett ålder är ett rikt och varierat språk betydelsefullt för att kunna förstå och delta i ett samhälle där kulturer, livsåskådningar, generationer och språk möts. Nu behöver vi utöka vår verksamhet med fler duktiga modersmålslärare som trivs med människor och pedagogik.

Som modersmålslärare planerar, genomför och följer du upp undervisningen i ämnet modersmål, utifrån grundskolans läroplan. I ditt uppdrag ingår att bedöma och betygssätta elevens kunskaper. 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i modersmål norska. Vi utgår från att du har norska som modersmål och då kan tala, läsa och skriva ditt modersmål helt flytande.  Utöver detta behärskar du även det svenska språket i tal och skrift. För att klara uppdraget är det viktigt att du har goda kunskaper om det svenska skolsystemet och våra styrdokument. Goda datorkunskaper krävs. Körkort är önskvärt eftersom du är verksam över hela kommunen.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara ansvarsfull och strukturerad till din läggning då du driver din modersmålsundervisning själv men i nära samarbete med kollegor. Du har stor personlig mognad, är lyhörd och kan förhålla dig professionellt till såväl elever, vårdnadshavare som kolleger. Du tycker om att ta in ny kunskap och dela med dig av din egen. Du har modet att söka den information du behöver samt att ta egna initiativ.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss på Flerspråkigt lärande

Enheten Flerspråkigt lärande utgår från sina  lokaler i Kungsbacka. Vi är för närvarande ett 70-tal modersmålslärare i drygt 35 olika språk. Vår verksamhet omfattar cirka 800 elever från förskoleklass upp till gymnasiet. På vår enhet använder vi oss av kompetensutveckling i form av kollegialt lärande där lärarna tillsammans reflekterar över och diskuterar sin undervisning för att lära sig av varandra.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning deltid (20%) till och med 15 juni 2021, med eventuell förlängning. Tillsättning sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 24 januari. 

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka

Kärnverksamheten är indelad i tre pedagogiska områden. Vi har centrala funktioner i förvaltningen för Kvalitet och utveckling, HR och kommunikation, Ekonomi och Planering samt Myndighet och stöd. Sammanlagt är vi ca 2700 personer som arbetar med att ge en god utbildning för våra barn och elever idag så att de kan lämna oss med stora valmöjligheter, stark självkänsla och god hälsa.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
20%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/12


Publicerat
2021-01-12

Sista ansökningsdag
2021-01-24


Kontakt

Enhetschef Hanna Askelund, 0300- 83 71 41

Rekryteringscenter, rekrytering@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka