Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Musiklärare och slöjdlärare sökes till Älvsåkersskolan för vikariat

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker ambassadörer och kulturbärare som vill, vågar och kan bidra med goda initiativ och handlingskraft i syfte att göra skillnad för våra unga medborgare.

Vi söker nu en slöjdlärare och en musiklärare. Välkommen till oss!

Rollen som pedagog hos oss

Som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med ditt närmaste arbetslag för att planera, undervisa, analysera och utvärdera lektionerna. Ni utgår givetvis från läroplanen, där elevernas kunskap utvecklas från sociala och personliga sammanhang.

Vi ser positivt till nytänkande, där kreativa processer utmanar oss och skapar nya sätt att undervisa på, med elevens intresse i fokus!

Din profil

Som person är du nyfiken, relationsskapande och trygg. Du har lätt för att organisera ditt arbete, jobba mot uppsatta mål och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för att undervisa i slöjd med inriktning mot de mjuka materialen och/eller musik för de yngre åren. 

Mer om oss på Älvsåkersskolan

Älvsåkersskolan ligger mitt i ett vackert åkerlandskap en knapp mil norr om Kungsbacka centrum. Här går elever från förskoleklass till årskurs nio. På skolan arbetar vi tillsammans för att eleverna och medarbetarna skall känna trygghet och arbetsglädje i syfte att uppnå måluppfyllelse. Vår ambition är att alla elever skall känna sig väl bemötta under sin dag och detta arbetar vi med både på grupp- och individnivå. Vårt trygghetsteam samt elevhälsoteam håller sig ständigt uppdaterade om vilka behov som finns i de olika klasserna. Personalen arbetar i ”vardagslag”, som består av ca 3-5 pedagoger och tillsammans ansvar lagen för en åldersgrupp elever. Laget ansvarar också för mentorskap, planering och utvärdering av arbetet. Vi ser positivt till digitala läromedel och utveckling av IT under lektioner. Hos oss har alla elever i årskurs 6-9 därför tillgång till varsin Ipad. Vi utvecklar ständigt arbetet med IKT i undervisningen. Hoppas du vill vara med att utveckla vår verksamhet till en skola att räkna med idag och i framtiden.

Vi erbjuder och övrig information

Vi erbjuder en visstidsanställning fram till sommaren på 40-80% med tillträde så snart som möjligt.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www. kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 31 januari.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola

Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
40-80%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/13


Publicerat
2021-01-14

Sista ansökningsdag
2021-01-31


Kontakt

Rektor Tobias Eklund, 0300-83 55 07Logga in och ansök Tillbaka