Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Samhällsbyggare med inriktning byggledning 

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Du kan förvänta dig en exklusiv språngbräda med värdefulla nätverk, individuell utveckling och med stor förståelse för det spännande byggledningsuppdraget. Låter det lockande?
Välkommen till oss på Teknikförvaltningen i Kungsbacka!

Bakgrund  

Framtidens Samhällsbyggare är ett unikt traineeprogram som har utvecklats gemensamt av företag och förvaltningar inom Göteborgsregionen. Genom vårt samarbetskoncept formar vi framtidens medarbetare i ett gränsöverskridande program mellan samhällsbyggnadssektorns olika branscher, företag och kommunala verksamheter.   

Rollen som trainee hos oss  

I rollen som byggledare kommer du att stötta våra projektledare i hela processen, från planering och projektering till upphandling samt byggnation. Byggledaruppdraget omfattar främst nybyggnation men innehåller även underhåll, reparationer, ombyggnader och rivningar. Du kommer att vara delaktig i projekteringsmöten, byggmöten och besiktningar.   

Du arbetar på uppdrag av interna beställare och projekten är mycket varierande i både omfattning och innehåll. I traineeuppdraget ingår att vara byggtekniskt stöd till byggledare, där du förväntas kontrollera tid, kvalitet och ekonomi i byggledarnas anläggningsentreprenader. Du kommer även självständigt att få driva mindre byggledaruppdrag. 

Dina kontaktytor är flera, där du samarbetar med vår driftorganisation, andra förvaltningar, konsulter, fastighetsägare, leverantörer, vägföreningar och myndigheter.  

Din profil  

Vi söker dig som har ett inre engagemang för samhällsbyggnad och ser en framtid i offentlig sektor. Som person är du relationsskapande, samarbetsvillig och lyhörd till din omgivning. Du prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt och driver dina projekt i mål. Du har förmåga att anta ett kritiskt perspektiv i sakfrågor, i syfte att förutse samband mellan orsak och verkan. För oss är det en självklarhet att du vill komma med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Vi söker dig som är nyutexaminerad byggingenjör eller har motsvarande avslutad teknisk högskoleutbildning. Du kan också vara precis i början av arbetslivet med som mest 3 års relevant erfarenhet. Har du insikt i anläggningsbranschens standardavtal AB04, ABT06 och ABK09 samt kvalitetsnormer och beskrivningsteknik i enlighet med AMA-systemet är det meriterande.

Mer om oss på Byggledning 

Du kommer att tillhöra enheten Byggledning som tillhör verksamheten Projekt & Bygg. Enheten Byggledning består idag av 9 byggledare. Verksamheten Projekt & Bygg innefattar även enheten Projektledning, vilken består av femton personer som arbetar med projektledning och projektering. Verksamheten har även en utvecklare för upphandling. 

Din arbetsplats finns med cirka två minuters promenadavstånd från Kungsbacka resecentrum. Stadshuset är nyrenoverat för en aktivitetsbaserad miljö.  

Vårt erbjudande och övrig information  

Vi erbjuder en tillsvidareanställning om heltid, där du under 14 månader ingår i vårt traineeprogram och genomför breddningsperioder i tre andra företag eller förvaltningar, samt deltar i ett utvecklingsprogram i kommunikation, grupputveckling och personlig utveckling. Tillsättning sker i september 2021.

På Byggledning kommer du att få en utsedd mentor som handleder dig i byggledarrollen.  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/  

Läs gärna mer om programmet på Göteborgsregionens hemsida, här: Traineeprogrammet Framtidens Samhällsbyggare - Göteborgsregionen (GR) (goteborgsregionen.se)

Du kan också läsa mer på Chalmers hemsida, här: Traineeprogram - CMB Chalmers (cmb-chalmers.se)

Intresserad?  

Kul! Välkommen med din ansökan senast 19 mars.   

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan, vilket innebär att du inte skall bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna används som del i urval.

Digitala intervjuer (via Teams) planeras att genomföras under veckorna 13 – 15. Du kommer då att träffa en rekryteringspartner, rekryterande chef och verksamhetschef.   

Om oss på förvaltningen för Teknik  

På förvaltningen för Teknik arbetar cirka 220 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Vi ansvarar för bland annat gator och gatubelysning, färdtjänst, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet.  

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
September 2021.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/56


Publicerat
2021-02-12

Sista ansökningsdag
2021-03-19


Kontakt

Enhetschef Fredrik Fransson, 0300- 83 89 10

Verksamhetschef Ola Hamberg, 0300- 83 43 34

Rekryteringspartner Anna Winsenius, 0300- 83 71 14Logga in och ansök Tillbaka