Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare med extra ansvar för utemiljö

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill jobba för ETT Kungsbacka, där vi samarbetar och levererar med hjälp av varandras kompetenser. Vi litar på att alla gör sitt bästa på jobbet!

Rollen som förskollärare hos oss

Du förväntas vara med och driva utveckling tillsammans med rektor, specialpedagog, pedagogista samt kollegor. Du är en medforskande förskollärare som är nyfiken och undervisar i förskolans lärmiljöer med fokus på att alla barn ska få den utbildning som de har rätt till. Du kommer att ha ett särskilt ansvar för att bygga upp lärmiljöer ute tillsammans med dina kollegor på förskolan med stöttning av pedagogistan. Du bidrar till arbetsglädje och utmanar barnens och kollegornas tänkande och lärande.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som förskollärare samt om du har kompetens inom utomhuspedagogik.

Mer om oss på Hammarö förskola

Hammerö förskola ingår med Britta-Lena och Basunens förskolor i pedagogiskt område centrum. Välkommen att titta in i förskolans verksamhet via instagram #forskolahammero.

I detta område är det tre rektorer och 8 förskolor. Förskolorna omfattas av gemensamma utvecklingsgrupper, APT och studiedagar för att leda utvecklingsarbetet ”from great to exellent”.

Vi arbetar för att alla som vistas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 7 mars 2021.

Observera att rekryteringsbonus tillämpas i denna process.

Om oss på förvaltningen Förskola och Grundskola

Kärnverksamheten är indelad i tre pedagogiska områden. Vi har centrala funktioner i förvaltningen för Kvalitet och utveckling, HR och kommunikation, Ekonomi och Planering samt Myndighet och stöd. Sammanlagt är vi ca 2700 personer som arbetar med att ge en god utbildning för våra barn och elever idag så att de kan lämna oss med stora valmöjligheter, stark självkänsla och god hälsa.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/64


Publicerat
2021-02-16

Sista ansökningsdag
2021-03-07


Kontakt

Rektor Jessica Bystedt, 0300- 83 40 43Logga in och ansök Tillbaka