Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Är du vår nya lärare i svenska och engelska på Varlaskolan?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Välkommen till ett roligt och stimulerande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Hos oss skapar vi goda förutsättningar för lärande, nu och i framtiden!

Uppdraget som lärare hos oss

Vi tror att du vill bidra till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra. 

Vi förutsätter att du i din roll är mån om att undervisningen håller hög kvalitet samt att du har ett starkt intresse för dina ämnen. I ämnesgruppen har vi ett kontinuerligt samarbete och diskuterar vår undervisning på närmast daglig basis. Vi bygger tillsammans upp bedömningsuppgifter och arbetar för att skolan ska ha en likvärdig undervisning i våra ämnen för samtliga elever. Sambedömning av nationella prov varje år är en självklarhet.

Du kommer att arbeta som lärare på skolan i svenska och engelska. Skolan har profilklasser i bild, musik och fotboll.

I uppdraget ingår att vara mentor i en klass tillsammans med en lärarkollega samt ha din tillhörighet i ett av skolans arbetslag. Vi har fyra arbetslag på skolan och de är organiserade i 7-9.

Din profil

Som lärare är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Det är viktigt att du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. Du är en trygg och stabil person med självinsikt och kommunicerar på ett tydligt sätt samt har god förståelse för att människor har olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Vi söker dig som har lärarlegitimation i svenska och engelska.

Mer om oss på Varlaskolan

Varlaskolan är en 7-9 skola belägen i centrala Kungsbacka med närhet till alla stadens aktiviteter men även till Tingbergsvallen och Kungsbackaskogen. Skolan har ca 550 elever samt 65 personal.  Skolan är modern och trivsam och ligger ungefär 10 minuters gångväg från stationen, det är mycket smidigt att pendla hit. Skolan ingår i pedagogiskt område Centrum.

De tekniska förutsättningarna på skolan är mycket bra och vi jobbar mycket med digitala redskap som en naturlig del av undervisning och lärande. Vi värnar det kollegiala lärandet samt att ha en delakultur. Vi är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande.

Läs gärna mer om skolan, här: https://www.kungsbacka.se/Grundskolor/Varlaskolan/

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tidsbegränsad tjänst om heltid, från 15 mars 2021 (eller enligt ök) till juni 2022. Verksamheten kommer att utökas år 2022 och då kan tjänsten utannonseras för tillsvidare.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 12 mars.

Observera att rekryteringsbonus tillämpas i denna process.

Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka

Kärnverksamheten är indelad i tre pedagogiska områden. Vi har centrala funktioner i förvaltningen för Kvalitet och utveckling, HR och kommunikation, Ekonomi och Planering samt Myndighet och stöd. Sammanlagt är vi ca 2700 personer som arbetar med att ge en god utbildning för våra barn och elever idag så att de kan lämna oss med stora valmöjligheter, stark självkänsla och god hälsa.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
15 mars eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/78


Publicerat
2021-02-18

Sista ansökningsdag
2021-03-12


Kontakt

Rektor Camilla Jörgensen, 0300- 83 36 53

Rektor Kari Flygare, 0300- 83 36 52

Förstelärare Catharina Åkerlund, catharina.akerlund@kungsbacka.se

Specialpedagog Agneta Kling-Hult, agneta.kling-hult@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka