Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Riktat sommarjobb för dig som läser Vård och Omsorg och inte fyllt 18 år

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Välkommen att söka ”Riktat sommarjobb” i Kungsbacka kommun. Förvaltningarna för Vård & Omsorg och Individ & Familjeomsorg erbjuder dig som utbildar dig inom Vård och Omsorg att få erfarenhet inom ditt yrkesområde i sommar.

Det ger dig en möjlighet att få en inblick i arbetet och skaffa referenser för framtida jobb. Vi vänder oss till Dig som läser årskurs 1 eller 2 på Vård och Omsorgsprogram i Kungsbacka Kommun och ännu inte har fyllt 18 år (16-17 år).

Du kommer få introduktion och en handledare som kommer finnas till hands under perioden du jobbar.

De verksamheter som kan vara aktuella för ”riktat sommarjobb” är vård och omsorgsboende både inom äldreomsorgen och funktionsstöd.

Du kommer till ett arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik, där du gör skillnad varje dag och får träffa intressanta människor med stor livserfarenhet. Du kommer även att arbeta med fina kollegor som gillar sitt jobb.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ”riktat sommarjobb” under 3-8 veckor, med arbetsuppgifter inom området du utbildar dig inom. Du kan själv välja hur många veckor du vill arbeta. Arbetstiden är 8 tim/dag, max 40 timmar i veckan, endast vardagar. Du börjar som tidigast kl.06.00 och slutar senast kl. 23.00.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 1 maj.

I din ansökan vill vi att du berättar mer om dig själv och varför du söker till oss!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Timlön

Sysselsättningsgrad
50-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/147


Publicerat
2021-03-31

Sista ansökningsdag
2021-05-01


Kontakt

Anna Berg, 0300- 83 78 00



Logga in och ansök Tillbaka