Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare sökes till Hedeskolans fritidshem

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Söker du en positiv arbetsmiljö med stora möjligheter att påverka? Är du lärare fritidshem som drivs av att skapa en meningsfull fritid för barn och unga? På Hedeskolan kommer du att välkomnas med öppna armar in i en varm organisation med barnet i centrum.

Rollen som lärare hos oss

Som utbildad lärare mot fritidshem är du med och leder och utvecklar fritidshemmets verksamhet utifrån den senaste revideringen av Lgr-11. Du bör därför tycka om både att leda och utveckla samt ha ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag.

Uppdraget innebär:

  • Uppdraget som lärare i fritidshem innefattar att under skoltid vara en av många drivna medarbetare som arbetar för elevens bästa.
  • Du är en del av fritidshemmets verksamhet som kompletterar skolan både tids- och innehållsmässigt. Här är ambitionerna att eleverna ska erbjudas en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid som är varierad och utgår från elevens behov och intressen.
  • Du planerar och utformar undervisningen i samarbete med en legitimerad lärare.
  • Detta innebär även att du tillhör fritidsavdelning för en årskurs och träffar samma barn hela dagen.

Din profil

Som person är du självständig, engagerad, samarbetsinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot såväl barn och föräldrar som kollegor. Du vill utveckla den pedagogiska verksamheten, arbetar mot uppställda mål och tar ansvar för din del samtidigt som du ser helheten. Tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill att vår verksamhet ska präglas av.

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem. Du har erfarenhet av att arbeta med barn inom fritidsverksamhet. Kan du även ta ansvar för idrottsundervisningen är det extra meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Verkar det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 20 april.

Om oss på Hedeskolan

På Hedeskolan utgör fritidshem och skola en helhet. Lärande och utveckling utgör riktningen för all planerad verksamhet och vi arbetar systematiskt med att följa upp kvaliteten i allt vi gör. Därför träffas vi i regelbundna kollegiala samtal för att diskutera undervisningen.

Eleverna är våra viktigaste samarbetspartners och ständigt närvarande i vårt utvecklingsarbete. Det betyder att det alltid är vi som ansvarar för såväl undervisningen som den pedagogiska relationen, men allt vi gör blir till i samspel med eleverna.

Vi erbjuder en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn och som en del av en stark medarbetargrupp. Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/155


Publicerat
2021-04-06

Sista ansökningsdag
2021-04-20


Kontakt

Carin Källström, rektor, 0300-83 64 28Logga in och ansök Tillbaka