Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Fritidsledare till Kungsbackas nya idrott och skatepark

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du blir en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Vi söker nu fyra fritidsledare för tidsbegränsade anställningar april – oktober på 70%.

Välkomna! Tillsammans får vi det att hända!

Rollen som fritidsledare hos oss

Uppdraget innebär att tillsammans med målgruppen skapa utomhusaktiviteter och en trevlig mötesplats för alla åldrar och intressen i Kungsbackas nya idrotts- och skatepark.  En viktig del av uppdraget är att lyssna in, engagera och arbeta utifrån framför allt ungdomarnas tankar, idéer och intressen. I rollen ingår det att samarbeta med kollegorna i enheten, skolor, övriga förvaltningar, föreningar och näringslivet.

Din profil

För att lyckas i arbetet som fritidsledare är det viktigt att du ser möjligheter istället för hinder och är utåtriktad. Du tycker om att möta olika slags människor - mångfald och allas lika värde är för dig en självklarhet, liksom ett gott bemötande och kundens intresse i fokus.

Som person är du kreativ, självgående, strukturerad och har en hög samarbetsförmåga. I gengäld har du fria händer att starta upp nya aktiviteter och grupper samt att bidra till verksamhetsutvecklingen på hela enheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mångfald.

Vi vill att du som söker har eftergymnasial utbildning såsom fritidsledare, hälsopedagog, socialpedagog, eller annan enligt arbetsgivaren likvärdig utbildning. Erfarenhet av praktiskt arbetet med ungdomar och B-körkort krävs. Praktisk erfarenhet av arbete med utomhusaktiviteter, grupputveckling, delaktighetsarbete eller skateaktiviteter är meriterande. 

Om Ung i Kungsbacka

Vi är den enhet inom Kultur och fritidsförvaltningen som hanterar den öppna ungdomsverksamheten och det främjande hälsoarbetet. Enheten ingår i verksamhetsområdet Mötesplatser och Kulturskola och består av 24 medarbetare med skiftande bakgrund. Vi är medlemmar i KEKS nätverk. Se mer, här.

Vår verksamhetsidé är att stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ungdomars aktiva engagemang och ansvarstagande. Exempel på verksamheter med och för ungdomar i kommunen kan ni läsa om, här. Verksamheten tillhandahåller också ett antal lokaler och ett naturskönt område vid Sundsjön. Vår målgrupp är 7-20 år med fokus på tonåringar.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder fyra tidsbegränsade anställningar t.o.m. den 31 oktober 2021 med start enligt överenskommelse.

Verkar det intressant?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 april. Urval sker löpande.

Utdrag ur belastningsregister krävs. Vi arbetar minst två vardagskvällar varje vecka och var annan helg.  Övrig tid är dagtid.

Om oss på förvaltningen för Kultur & Fritid

Vi är 200 medarbetare som ger invånarna i Kungsbacka kommun en aktiv och meningsfull fritid.
Gemensamt för vår verksamhet är att vi jobbar med invånarens och besökarens fria tid. Det gör vi på biblioteken, kulturhus, simhallar, ishallar, Kungsbacka teater, konsthall och besöksmål samt genom drift och skötsel av fritidsanläggningar, folkhälsoarbete, föreningsstöd och fritidsverksamhet för unga.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
4

Sysselsättningsgrad
70%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/158


Publicerat
2021-04-07

Sista ansökningsdag
2021-04-18


Kontakt

Cecilia Pihl, enhetschef, 0300- 83 48 34Logga in och ansök Tillbaka