Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare sökes till Tingbergsskolans fritidshem

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och påverka våra barns lärprocesser och sociala utveckling, utifrån stimulerande gruppdynamik och en motiverande miljö? Då uppmanar vi dig att söka till oss!

Om oss på Tingbergsskolan

Tingbergsskolan är en F-6-skola med cirka 430 elever. Vi tillhör pedagogiskt område Centrum i Kungsbacka kommun, med närhet till populära lunchrestauranger, shoppingcenter och buss- samt tågstation. Vi ligger också nära Kungsbackaskogen och en mindre skog i anslutning till skolan. Skolan är mycket trivsam med nära kontakt mellan pedagoger och elever.

Rollen som lärare hos oss

Vi söker en legitimerad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott. Du kommer, tillsammans med en kollega, att ansvara för en fritidshemsavdelning med ca 30-35 elever. Ni planerar, genomför och utvärderar för att skapa ett fritidshem som håller hög kvalitet utifrån målen i Lgr11 och elevgruppens idéer och behov.

Din profil

Som person är du relationsinriktad och det är viktigt för dig med nära och förtroendefulla relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är flexibel och har förmågan att ställa om för verksamhetens bästa när så krävs.

Du är legitimerad lärare i fritidshem. Du är intresserad av att utveckla fritidshemmets verksamhet och är insatt i fritidshemmets uppdrag. 

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med tillträde den 9 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Verkar det intressant?

Vi intervjuar löpande så välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 12 maj 2021.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
9 augusti 2021

Löneform
Individuell

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/163


Publicerat
2021-04-08

Sista ansökningsdag
2021-04-30


Kontakt

Petra Aadland, rektor, 0300- 83 43 94

Anna-Karin Källén, rektor, 0300-83 46 96Logga in och ansök Tillbaka