Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor sökes till nya Särö vård och- omsorgsboende

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi har rekryterat flera fina medarbetare som vi välkomnat till Särö! Nu går vi ut med ytterligare en annons. Är du undersköterska eller kanske håller du just nu på att utbilda dig inom vård och omsorg? Du har chansen att bli en av oss. Vi söker fler duktiga undersköterskor som brinner för att ge bästa tänkbara omsorg, service, medmänsklighet och kollegialt samarbete. 

Rollen som undersköterska hos oss

Som undersköterska hos oss ger du omvårdnad och social omsorg utifrån kundernas individuella behov. Du hjälper kunden i det vardagliga livet och bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande samt att planera och utföra dagliga aktiviteter för en trivsam tillvaro. I ditt arbete som undersköterska ingår även kontaktmannaskap, upprättande av individuella genomförandeplaner enligt IBIC och social dokumentation.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vi söker dig med ett stort vårdintresse som har en pågående undersköterskeutbildning eller redan är utbildad undersköterska. Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation i ditt arbete. Körkort är önskvärt men inget krav.

Du är ansvarsfull och med ditt positiva sätt och engagemang bidrar du till en god och trivsam arbetsmiljö. I ditt arbete utgår du från vår värdegrund och arbetsplatskultur:

- vi levererar
- vi samarbetar
- vi tänker nytt
- vi välkomnar

Känner du igen dig? Då är du efterlängtad att bli en av oss! Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i den här rekryteringen. 

Om oss

I februari 2021 flyttade vårt befintliga team och kunder in i nya fräscha lokaler på helt nybyggda Särö vård-och omsorgsboende. Boendet, som är helt nybyggt, ligger centralt i Särö intill vackra grönområden och med havet på nära håll. Buss stannar strax utanför och underlättar för dig som vill åka kollektivt. Vår inriktning är äldre personer över 65 år och äldre personer över 65 år med demenssjukdom. Sammanlagt finns 80 lägenheter. Vår verksamhet är byggd kring två fina innergårdar med rabatter, odlingar och stenlagda gångar. Vi erbjuder omfattande aktivitetsutbud för våra kunder.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två nattjänster samt fem dag/kvällstjänster till dig som är undersköterska. Det är tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 16 maj. Urval och intervjuer sker löpande.

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så vill vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer från olika länder söker våra tjänster.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
7

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/211


Publicerat
2021-04-27

Sista ansökningsdag
2021-05-16


Kontakt

Anna Thalenius, enhetschef, 0300-83 66 00

Karin Särka, enhetschef, 0300-83 39 72Logga in och ansök Tillbaka