Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Personlig assistent till Poolteamet

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

”Det känns bra i magen efter ett arbetspass. Jag är nöjd med mig själv och känner att jag gjort något bra för någon annan.”

Rollen som personlig assistent i Poolteamet hos oss

I Poolteamet arbetar du som personlig assistent hos brukare med funktionsnedsättning. Vårt poolteam är till för att täcka korttidsvakanser hos de ordinarie personal.

Vi finns till för dom som behöver stöd i vardagen. Därför erbjuder vi utbildning och inskolning hos samtliga våra brukare. Detta kan innebära allt ifrån dagliga rutiner med dusch och toalettbesök, till att komma iväg på dagliga aktiviteter och annat som sker i, och utanför hemmet. Läs gärna mer om jobbet som personlig assistent i Kungsbacka kommun.

För att trivas hos oss i Poolteamet krävs att du är flexibel och gillar variation, då ingen dag är den andra lik och du sällan är hos en och samma brukare flera dagar i rad. Vi tror också att du är en lagspelare som tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kluriga lösningar.

Rollen som personlig assistent är väldigt rolig och varierande. Samtidigt sätter det också stora krav på dig och din förmåga att möta människor i olika situationer. Därför erbjuder vi regelbunden handledning och stöttning från dina kollegor, metodutvecklare samt enhetschef. Det finns stora möjligheter att tänka nytt kring det som rör dig och dina kollegor i arbetet.

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad och har förmåga att organisera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att följa gemensamt framtagna rutiner i enlighet med våra metoder. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar.

Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik.

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning. För att kunna arbeta i poolteamet behöver du ha körkort och även tillgång till egen bil.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer om oss på enheten för Personlig assistans

Personlig assistans är ett personligt utformat stöd som kan beviljas personer med funktionsnedsättning för hjälp i den dagliga livsföringen. Stödet har till syfte att stärka den enskildes möjlighet att leva ett självständigt och oberoende liv.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på deltid/heltid. Arbetstiderna är varierande, från dag- och kvällspass till sovjour.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 5 september.

Observera att om du erbjuds arbete vill vi också att du lämnar uppgifter ur belastningsregistret.

Rekryteringsbonus tillämpas i denna process.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/227


Publicerat
2021-07-16

Sista ansökningsdag
2021-09-05


Kontakt

Enhetschef Sara Pettersson, 0300- 83 73 67

Catarina Tengberg, 0300- 83 47 57Logga in och ansök Tillbaka