Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Timvikarie, daglig verksamhet, LSS-boende, personlig assistans

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett givande och meningsfullt arbete där du får möjlighet att göra skillnad i andra människors liv?

Vi söker dig som kan börja nu och även vill arbeta under sommaren!

Boende med särskild service och daglig verksamhet

Som vikarie arbetar du på ett service- eller gruppboende och är ett stöd åt barn och vuxna med funktionsnedsättning. Du arbetar i deras hemmiljö. Flera brukare är självständiga och behöver hjälp med socialt stöd i vardagen, sällskap vid ärenden, matlagning, utflykter och liknande. Sedan finns det brukare som behöver mer hjälp med till exempel hygien, städ och förflyttning. Du samarbetar på boendet med dina kollegor och delar rutiner och sysslor. Behoven är väldigt varierade. Du jobbar dag, kväll, helg och på de flesta enheter ingår sovande jour eller vaken natt.

Daglig verksamhet är en form av sysselsättning som ska vara meningsfull och erbjuda stimulans, utveckling och gemenskap utifrån den enskildes behov. Som vikarie inom daglig verksamhet är du ett stöd åt barn och vuxna med funktionsnedsättning. Det kan vara arbete som till exempel matlagning, sortering, utomhusarbeten, hantverk eller olika typer av skapande. Daglig verksamhet genomförs nu till största del på plats i våra olika boenden. Arbetet är under dagtid. 

Personlig assistent

I arbetet som personlig assistent hjälper du en annan person med olika saker i hans eller hennes dagliga liv. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vem du arbetar för och kan innefatta uppgifter såsom städning, matlagning, hjälp med hygien, utflykter utanför hemmet och andra aktiviteter. Det är en vardag som blir varierade. Vilken erfarenhet du behöver som personlig assistent beror därför på vilken person du ska stödja. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg där det kan förekomma både sovande jour och vaken natt. 

Din profil

Vi söker dig med utbildning eller pågående studier med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid, pedagogik, psykiatri eller liknade. Har du även YH-utbildning eller annan högre utbildning med inriktning mot målgruppen ser vi det som meriterande för tjänsten. Har du även erfarenhet från arbete inom LSS-verksamhet, särskola eller likande samt arbetat med lågaffektivt bemötande är det meriterande. Du skall ha fyllt 18 år. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du trygg, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du tar ansvar för din arbetsuppgift och har förmågan att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Vidare är det viktigt att du är självständig och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder anställning på timmar utifrån de behov verksamhet har just nu. Som timvikarie har du även möjlighet att själv styra hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i vårt bemanningssystem.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera: Innan erbjudande om tjänst behöver du uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Blanketten för utdraget (utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning) hämtar du enkelt via länken Barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se)

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
40-80%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/232


Publicerat
2021-05-03

Sista ansökningsdag
2021-05-18


Kontakt

Rekryterare Sofia Almér, 0300- 83 78 00 tonval 5

Rekryterare Birgitta Somler , 0300- 83 78 00 tonval 5Logga in och ansök Tillbaka