Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor till Signeshus Vård- och omsorgsboende

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Rollen som undersköterska hos oss

Som undersköterska hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner och social dokumentation. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert. Fokus ligger på kundens individuella behov.

Din profil

Vi tror att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har vana att dokumentera.

Mer om oss på Signeshus Vård- och omsorgsboende

Signeshus ligger i centrala Kungsbacka och är kommunens största vård- och omsorgsboende med sammanlagt 10 avdelningar med inriktning somatisk omvårdnad alternativt demens. Totalt består boendet av 116 lägenheter och cirka 120 medarbetare. Vi vill kunna erbjuda ett tryggt boende, där vi ser samarbete som en nyckelfaktor för vår verksamhet. Läs gärna mer om oss, här: https://www.kungsbacka.se/Omsorg-stod-och-hjalp/Aldre/Boenden-for-aldre/Vardochomsorgsboenden/Alla-vardochomsorgsboenden/Signeshus/

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder tillsvidaretjänster på deltid/heltid (dagtid/kväll alternativt vaken natt) med tillsättning enligt överenskommelse.

Arbetstiderna är förlagda på ett rullande schema på såväl vardagar som helg. I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg vilket medföra att du kan komma att göra dina resurspass på andra boende.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan. Vi rekryterar löpande och så länge annonsen är ute är du välkommen att söka.

I samband med ditt ansökningsförfarande får du möjlighet att välja vilket område du önskar jobba inom (demens/somatik) samt på vilket schema (dagtid/kväll alternativt vaken natt). Valen görs via urvalsfrågor.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
75-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/295


Publicerat
2021-05-29

Sista ansökningsdag
2021-06-27


Kontakt

Enhetschef Carina Bengtsson, 0300- 83 84 37

Enhetschef Linda Pilman, 0300- 83 52 25

Enhetschef Linda Ågren, 0300- 83 43 38

Enhetschef Stephanie Edevåg, 0300- 83 52 25Logga in och ansök Tillbaka