Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Planarkitekt till Samhällsbyggnadskontoret i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Kungsbacka är en mycket expansiv kommun med en stark framtidstro och med många spännande samhällsbyggnadsprojekt på gång. Här får du arbeta brett i ett nära samarbete med flera andra funktioner för att skapa framtidens Kungsbacka!

Rollen som planarkitekt hos oss

Vi söker dig som vill vara en nyckelfunktion i vår utveckling och arbeta med ditt intresse för samhällsbyggnad i rollen som planarkitekt. Varje år ökar vi med strax över tusen nya invånare. Staden utvecklas med nya kvarter, fler mötesplatser och mer liv och rörelse samtidigt som vi vill bevara det unika och känslan av staden där det är nära till allt. Du kan läsa mer om våra pågående projekt, här.

Som planarkitekt är ditt främsta uppdrag handläggning av detaljplaner och planprogram från start till mål. Du får stort mandat och frihet i att driva dina ärenden och dina kontaktytor sträcker sig från exploatörer, invånare till andra förvaltningar och politiken. Tjänsten präglas av en tät dialog med dessa och att kunna bemöta och presentera sitt arbete för byggnadsnämnden hör till vardagen.

Du blir en del av ett stöttande team bestående av 10 kollegor med olika bakgrund som har hög ambitionsnivå och engagemang för sina uppdrag. Planavdelningen sitter centralt beläget i Stadshuset och arbetar enligt ett aktivitetsbaserat arbetssätt som ger mycket flexibilitet i att kunna anpassa arbetsmiljö utifrån den uppgift man behöver utföra.

Din profil

Du som söker tjänsten har en högskoleexamen inom området fysisk planering, arkitektur eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tjänsten kräver god uttrycksförmåga i skrift och tal. Om du har erfarenhet och förmåga av att arbeta med Q-GIS/GIS, digitala verktyg för 3D-visualisering, däribland SketchUp, så är detta meriterande. 

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är nyfiken och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Att ansvara och driva ditt arbete framåt mot mål samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt ser du som en självklarhet. Vidare anpassar du dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Gärna tar du egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss på Samhällsbyggnadskontoret

Samhällsbyggnadskontoret tillhör Kommunstyrelsens förvaltning och består av planavdelningen, mark och exploatering samt Hållbar utveckling. Vi samordnar och leder den strategiska planeringen av samhällsbyggnad i Kungsbacka kommun. Vi köper och säljer mark, planerar övergripande infrastruktur och tar fram detaljplaner med mera. Ämnesområdena är breda och vårt arbete bygger på nära samarbete med andra områden såväl interna som externa.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 15 augusti 2021.

Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Därför kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Detta innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Dina svar på frågorna används som del i urvalet. Beroende på antal lämpliga sökande för tjänsten kommer urvalstester att tillämpas.

 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/
 

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/303


Publicerat
2021-07-11

Sista ansökningsdag
2021-08-15


Kontakt

Ida Lennartsson, 0300-83 44 47 (ida.lennartsson@kungsbacka,se)Logga in och ansök Tillbaka