Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Skolsköterska till Furulid

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Detta är ett erbjudande om ett utvecklande jobb där du varje dag kommer att göra skillnad för våra elevers välmående och utveckling. Så lockas du av en vardag präglad av laganda i skapandet av framtidens elevhälsa – ja då vill vi komma i kontakt med dig!

Rollen som skolsköterska hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra. I uppdraget som skolsköterska arbetar du hälsofrämjande genom att genomföra hälsosamtal, vaccinationer och hälsoundersökningar. Tillsammans så ingår du i skolans elevhälsoteam och bidrar med din kompetens inom medicin, omvårdnad och elevhälsa.

Inom Kungsbacka har EMI (EMI: Elevhälsans medicinska insatser) ett utarbetat basprogram för alla elever. Du är organisatoriskt underställd skolans rektor och EMI:s verksamhetschef. Som skolsköterska ingår du i professionsnätverk med regelbundna möten med EMI, handledning samt utbildning i journalsystemet PMO. Du arbetar nära övriga medarbetare, elever samt vårdnadshavare kring frågor inom elevhälsan.

Din profil

Vi ser att du som söker till tjänsten är en legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Om du har tidigare erfarenhet av elevhälsoarbete och dokumentation i digitala verktyg såsom PMO är detta meriterande, liksom om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta inom grund- eller gymnasieskola.

Som person är du bra på att arbeta självstängt och tar ansvar för att planera och organisera ditt arbete efter verksamhetens behov. Då du kommer att verka inom flera arbetslag är det viktigt att du gillar att samarbeta och komma med nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor.  Som skolsköterska är det även viktigt att du har en god förmåga att möta, lyssna och handleda människor i olika situationer för att stödja barnen och eleverna utifrån varje persons unika förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer om oss på Furulidskolan

Höstterminen 2018 slog Furulidsskolan med plats för 300 elever upp portarna. Det är nya tankar som ligger till grund för den pedagogiska verksamhetsidé som format lärmiljön både ute och inne. Visionen för skolan, Här växer framtiden! Furulid – trygghet, lärande och innovation vittnar om det vi har i fokus. Vår lärande organisation med en struktur för både arbets- och utvecklingsfrågor formar vi tillsammans och omformas efter nya behov. Skolan har en tydlig arbetsorganisation med arenor där eleverna har närhet till sina lärare. Där har eleverna sina hemvister men utöver det tillgång till ateljéer, forum för större samling och skolbibliotek.

På Furulidsskolan är alla elever utomhus på rasterna och det finns aktiviteter som leds av trivselledare. Det är en viktig del i vårt främjande och förebyggande arbete för trygghet och trivsel. Vi har erfarenhet av internationellt arbete med utbyte med andra länder för både elever och personal. Vi är en Grön Flagg certifierad skola. I undervisningen får inriktningen mot hållbar utveckling allt större plats, inte minst genom återbruk av material i de estetiskt praktiska ämnena.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 27 juni.

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan, vilket innebär att du inte skall bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna används som del i urval.

Processens intervjuomgång är planerad att genomföras under vecka 27. Här erbjuds digitala Teamsintervjuer.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
35%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/350


Publicerat
2021-06-09

Sista ansökningsdag
2021-06-27


Kontakt

Rektor Ulrica Alnebeck (tom vecka 28), 0300- 83 47 78

Rekryteringspartner Anna Winsenius, 0300- 83 71 14Logga in och ansök Tillbaka