Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor till Kungsbackas hemtjänst

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Nu söker vi dig som älskar att arbeta med människor och som vill göra skillnad för de vi är till för! Är du utbildad undersköterska och har ett stort engagemang för att göra vardagen lite bättre för våra omsorgstagare! Då är det här tjänsten för dig, sök redan idag!

Rollen som undersköterska hos oss

Att arbeta som undersköterska i någon av våra verksamheter är en resa i personlig utveckling lika mycket som det är ett viktigt och roligt jobb. Du kan förvänta dig glädje, utmaningar, framgång, motgång, energi, vila, arbete utomhus och inomhus, kväll och dag. Du utvecklar värdefulla sociala förmågor att ha med dig i alla slags möten livet igenom.

I Kungsbacka vill vi att man ska få leva livet fullt ut och för oss i hemtjänsten innebär det att med lyhördhet och stort engagemang ger varje omsorgstagare, vård och omsorg utifrån beviljade behov och utifrån individens genomförandeplan. Det innebär att vi har ett starkt fokus på de vi är till för samtidigt som vi arbetar tillsammans och med närhet till varandra.

Din profil

Vi söker dig som älskar att arbeta med människor, du är en glädjespridare som ger energi till dina omsorgstagare och medarbetare. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett pålitligt och professionellt bemötande. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt samtidigt som du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Som person trivs du med att arbeta självständigt och kan anpassa dig till ändrade omständigheter samt ser möjligheterna i vardagen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har B-körkort. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet.

Mer om oss

Hemtjänsten i Kungsbacka kommun är namnet på den kommunala hemtjänsten i Kungsbackas egen Regi. Vi som arbetar här är anställda av kommunen. Vi arbetar med kontinuitet i mindre arbetslag och har ansvar för ett antal personer som har behov av stöd, service och omvårdnad. Vi finns på plats i hela kommunen och har därför alltid nära hem till de vi är till för. Inom vård och omsorg pågår spännande förändringar med mobila arbetssätt, införandet av digitala signeringslistor och ökad delaktighet vid inköp av dagliga varor för ökad kvalitet. Inom hemtjänsten pågår just nu ett arbete med att utveckla arbetsmiljön där vi skapar möjlighet för medarbetare att ge återkoppling på arbetsmiljön, direkt kopplat till planeringen.

Nedan finner du våra enheter:

Nordväst:

Kullavik hemtjänst- Kyviksvägen 2

Onsala hemtjänst-Manetvägen 6

Vallda hemtjänst-Andreasväg 2

Söder:

Åsa-Frillesåshemtjänst-Pölagårdsvägen 11

Fjärås hemtjänst-Fjärås Näckrosväg

Hede/Älvsåker Hemtjänst-Kommunvägen 46

Centrum:

Öster Hemtjänst-Östra Vallgatan 24

Gullregnets hemtjänst-Östra Vallgatan 24

Varla-Cityhemtjänst- Sjöallén 9

Demensteamet:

Demensteamet-Gnejsvägen 51. Är en del av hemtjänsten egen regi. Med utgångspunkt i centrala Kungsbacka arbetar teamet över hela kommunen. Teamet arbetar för personer med beteendemässiga och psykiatriska symptom vid demens, fastställd av läkare. Teamet strävar efter att förstärka de friska egenskaperna hos varje individ. Meriterande är om du arbetat med BPSD som arbetsmetod tidigare.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, på heltid eller enligt avtal. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Som medarbetare inom hemtjänsten arbetar du enligt schema både dag, kväll och helg. Vi går, cyklar eller kör bil till våra omsorgstagare vilket skapar förutsättningar för en omväxlande miljö. För att kunna utföra ditt arbete har du tillgång till tjänstebil och/eller cykel, egen arbetstelefon, arbetskläder samt ett kommungemensamt friskvårdsbidrag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läsa mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Vad roligt! Varmt välkommen att söka redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande men som senast den 31 augusti 2021.

Skriv gärna i ansökan om du har ett specifikt önskemål om enhet/område. Då våra olika hemtjänstområden inte alltid har samma behov av att rekrytera ny personal, kan du komma att erbjudas intervju till ett närliggande område.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag ca 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård – i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra omsorgstagare att leva ett tryggt och värdigt liv, utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter omsorgstagarna med kunskap, engagemang och arbetsglädje. Invånare och medarbetare utvecklar verksamheten tillsammans.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt avtal

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/363


Publicerat
2021-06-09

Sista ansökningsdag
2021-08-31


Kontakt

Enhetschef Cecilia Thornström, 0300-83 50 12

Enhetschef Pernilla Munge, 0300-83 47 73

Enhetschef Ronny Kvilling, 0300- 83 41 71Logga in och ansök Tillbaka