Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Toråsskolan söker speciallärare

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Nu söker vi en engagerad, speciallärare alternativ utbildad lärare med specialpedagogisk kompetens till vår F-9 skola. Varmt välkommen till oss!

Rollen som speciallärare hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra. Du kommer att arbeta med elever i behov av särskilt stöd i olika former, främst för åk 7-9. Skolan har en särskild undervisningsgrupp, som du tillsammans med specialpedagogerna på skolan kommer att få ta ett omtag kring och utveckla vidare. Du kommer också att vara del av skolans övriga elevhälsoteam och arbeta tillsammans med teamet och rektor.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och anpassningar både enskilt och i grupp. Genomföra pedagogiska kartläggningar och upprätta åtgärdsprogram tillsammans med våra övriga specialpedagoger. Du kommer att vara delaktig i att utarbeta pedagogiska strategier tillsammans med våra pedagoger och dela ansvar kring elever i behov av särskilt stöd och ha kontakt med vårdnadshavare.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens. Rätt person för det här jobbet trivs i en verksamhet med ständigt förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Rätt person för det här jobbet är genuint intresserad av att skapa, underhålla och vårda goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.

Du planerar och organiserar ditt arbete effektiv och du strävar efter ett arbetsklimat som karaktäriseras av öppenhet och prestigelöshet. Det är en självklarhet för dig att alltid ha elevens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad speciallärare. 

Mer om oss på Toråsskolan

Toråsskolan ligger i Vallda. Här på skolan finns elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan ingår i pedagogiskt område Norr. På Toråsskolan har vi sex fritidshem och en fritidsklubb. Här erbjuder vi elever omsorg före och efter skoltid. Personalen arbetar i olika arbetslag. På Toråsskolan arbetar vi för att alla barn ska känna trygghet och arbetsglädje och verksamheten utgår från varje barns behov. Vi arbetar aktivt mot kränkande behandling och mobbning. Hela området leds av ett ledarlag med en verksamhetschef, rektorer och förskolerektorer

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning om heltid med tillsättning 11 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 26 juni 2021.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
11 augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/373


Publicerat
2021-06-10

Sista ansökningsdag
2021-06-26


Kontakt

Rektor Dan Sadé, 0300-83 50 82Logga in och ansök Tillbaka