Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Grundlärare sökes till fritidshem på Kullaviksskolan F-3

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi letar efter en skicklig pedagog till Kullaviksskolan! Värdesätter du en välkomnande och nyfiken kultur samt delar våra värderingar i att vilja samarbeta, våga tänka nytt och kunna inspirera? Då kan det här vara rollen för dig! För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken:https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Som pedagog i Kungsbacka Kommun blir du en bärande del i vårt arbete och vår ambition i att skapa en förskola i världsklass. Vi ser fram emot ditt bidrag!

Rollen som lärare hos oss

I din roll som lärare inom fritidshem arbetar du för att motivera och inspirera dina elever till lärande och stöttar dem i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling på fritidshemmet. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas lärande och du deltar i de gemensamma processerna på skolan. Du är öppen för att utveckla din undervisning tillsammans med kollegor och delar gärna med dig av dina kunskaper i arbetslaget och i kollegiet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Du är väl förtrogen med läroplanen och andra styrdokument och du har kompetens att arbeta med IKT som kommunikationsmedel och pedagogiska hjälpmedel.

Din profil

Vill du bli en ledstjärna tillsammans med oss? Forskning visar att lärarens förmåga att inspirera och lära ut är helt avgörande för elevernas motivation och utveckling. Vi söker dig som brinner för att utmana och utveckla undervisningen i en riktning där elevens behov står i centrum.

Som person är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med kollegor genom kollegialt lärande. Du har ett starkt intresse och engagemang för att utveckla verksamheten efter varje elevs individuella behov och utveckling. Hos oss är det viktigt att du trivs med ett uppdrag där du har eget ansvar och stort utrymme att ta egna initiativ. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer och angreppssätt. Du har förmåga och intresse av att skapa goda relationer med såväl elever som arbetskamrater. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare med inriktning mot fritidshemmet. Har du erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd är det meriterande.

Om oss på Kullaviksskolan

Kullaviksskolan ligger längst norrut i Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter från och till Göteborg. Vi tillhör pedagogiskt område Norr. Vi är en grundskola med klasser från förskoleklass upp till årskurs 9 med totalt 700 elever. Hos oss är det nära till salta bad, skogar och gröna ängar.

Vi har en gemensam vision som vi vill hålla levande i arbetet med eleverna, enligt följande:
Kullavik bygger för livet - Positiv förebild - Trygg lärandemiljö - Reflekterande individ.

Läs gärna mer om oss, här: https://www.kungsbacka.se/Grundskolor/Kullaviksskolan/

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start 9 augusti 2021.

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/?

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 25 juni 2021.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/378


Publicerat
2021-06-11

Sista ansökningsdag
2021-06-25


Kontakt

Niklas Nyqvist, rektor, 0300-83 60 34Logga in och ansök Tillbaka