Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Är du vår nya kollega som undersköterska för nattjänstgöring?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du göra skillnad varje dag? Tycker du om att arbeta med människor? Är du initiativrik och lyhörd för omsorgstagarens behov? Känner du en självklar respekt för dina medmänniskor? Vi söker dig som delar vår inställning; vi Vill, Vågar och Kan!

Rollen som undersköterska hos oss

Som medarbetare hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår vård och omsorgsarbete nära omsorgstagare, planera och genomföra sociala aktiviteter utifrån omsorgstagarens önskemål och behov. Du upprättar individuella genomförandeplaner och dokumenterar i vårt verksamhetssystem. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert.

Hos oss arbetar omsorgspersonalen flexibelt och det är en självklarhet att arbeta i hela verksamheten. Vi välkomnar dig som vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och med ett med genuint intresse för arbete med äldre. Du har god datorvana och är duktig på dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent och personcentrerat förhållningssätt.

Som person är du positiv, kreativ, självständig och lösningsorienterad. Vi ser det som självklart att du är professionell mot din omgivning. Du är metodisk i ditt arbetssätt och hjälpsam mot dina kollegor.

Undersköterskor på ett boende arbetar närmast omsorgstagaren, ingen natt är den andra lik, de möter människor med stora omsorgsbehov och skiftande dagsform. De arbetar flexibelt med många kollegor och detta gör att just att vara kreativ, positiv, självständig och lösningsorienterad är så viktiga egenskaper. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om oss på Åsa vård- och omsorgsboende

Åsa vård- och omsorgsboende ligger nära havet och erbjuder ett hälsofrämjande boende med vacker och varmt välkomnande inredning. Omgivande trädgårdar med uteplatser, promenadstigar och träningsredskap, inbjuder boende till avkoppling, gemenskap och aktivitet. Boendet består av 60 lägenheter med inriktning somatik och demens.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar (natt) med sysselsättningsgrad enligt avtal. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna för nattjänstgöring inkluderar helgtjänstgöring.

I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan redan i dag, dock senast den 10 augusti 2021.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Kungsbacka kommun mångfald och välkomnar sökanden med alla sorters bakgrund.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra omsorgstagare att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter omsorgstagare med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/445


Publicerat
2021-07-21

Sista ansökningsdag
2021-08-10


Kontakt

Enhetschef Katarina Sollin, 0300- 83 38 06

Enhetschef Susanne Törnberg, 0300- 83 38 05

Rekryteringscenter, rekrytering@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka