Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare Fritidshem/Förskollärare sökes till fritidshem på Hedeskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Söker du en positiv arbetsmiljö med stora möjligheter att påverka? Är du en person om drivs av att skapa en meningsfull fritid för barn och unga? På Hedeskolan kommer du att välkomnas med öppna armar in i en varm organisation med barnet i centrum. För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken: https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Som pedagog i Kungsbacka Kommun blir du en bärande del i vårt arbete och vår ambition i att skapa en skola i världsklass. Vi ser fram emot ditt bidrag!

Rollen som lärare hos oss

Vi söker en tydlig pedagog som aktivt vill vara med och utforma fritidshemmet för framtiden. Som pedagog hos oss kommer du att vara en av de nyckelpersoner som konkret och strategiskt arbetar för att alla våra elever ska nå kunskapskraven och utvecklas så långt som möjligt. På enheten arbetar vi regelbundet med kollegialt lärande och systematiskt kvalitetsarbete. Det är viktiga inslag för vår enhets fortsatta utveckling och sammanhållning. Din roll blir viktig där. Välkommen att bidra till fortsatt utveckling med din entusiasm, din erfarenhet och din kompetens!

Eftersom tjänsten innebär både arbete på fritids och i klass söker vi dig som är intresserad av elevens hela dag på skolan. Tiden för barnet är lika viktig oavsett om det står fritids eller skola på dagordningen. Du är en del av fritidshemmets verksamhet som kompletterar skolan både tids- och innehållsmässigt. Här är ambitionerna att eleverna ska erbjudas en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid som är varierad och utgår från elevens behov och intressen.

Du kommer att få en semestertjänst där tjänsten ligger fördelad på fritidshem och i skola. Du har ansvar för planering för fritidsverksamheten samt medplanerare för skolverksamheten. Lärare fritidshem har dock huvudansvar för att planera elevens tid på fritids.

Din profil

Som person är du lyhörd för teorier och framsteg inom skolforskningen. Du har ett öppet och nyfiket förhållningssätt till vad som gör skillnad och som ger fritidshemmet och skola framgång. Du är trygg och skicklig men samtidigt insiktsfull om din roll i lärprocessen. Du är flexibel, har lätt att se möjligheter och lägger energi på sådant som går att påverka. Du är van vid att arbeta formativt, strategiskt och strukturerat. Du är trygg och stabil i ditt ledarskap. Du har god förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor, elever och föräldrar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare fritidshem eller förskollärare.

Mer om oss på Hedeskolan

På Hedeskolan utgör skola och fritidshem en helhet. Lärande och utveckling utgör riktningen för all planerad verksamhet och vi arbetar systematiskt med att följa upp kvaliteten i allt vi gör. Därför träffas vi i regelbundna kollegiala samtal för att diskutera undervisningen.

Eleverna är våra viktigaste samarbetspartners och ständigt närvarande i vårt utvecklingsarbete. Det betyder att det alltid är vi som ansvarar för såväl undervisningen som den pedagogiska relationen, men allt vi gör blir till i samspel med eleverna.

Vi erbjuder en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn och som en del av en stark medarbetargrupp. Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. 

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 13 december.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/461


Publicerat
2021-11-22

Sista ansökningsdag
2021-12-13


Kontakt

Rektor Carin Källström, carin.kallstrom@kungsbacka.se

Rekryteringscenter, rekrytering@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka