Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Legitimerad lärare sv/eng år 4-6 till trevliga Åsa Gårdsskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Älskar du barn lika mycket som oss? Drivs du av att bekräfta barn och se dem lyckas med sina mål? Söker du ett kreativt och meningsskapande jobb? Vi söker nu en kollega till oss på Åsa Gårds pedagogiska enhet.

Rollen som lärare sv/eng på mellanåren hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra.

Vi söker en legitimerad lärare i svenska och engelska och gärna i ytterligare ämne/ämnen som skall arbeta i arbetslag Norr (årskurserna 4-6) ihop med kollegor. Tjänsten innebär främst arbete i årskurs 6 där du också blir mentor tillsammans med tre kollegor men också undervisning i årskurs 5 i engelska. Årskurs 6 har kommande läsår drygt 50 elever fördelade i tre klasser med mycket samarbete.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens. Rätt person för det här jobbet trivs i en verksamhet med ständigt förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Rätt person för det här jobbet är genuint intresserad av att skapa, underhålla och vårda goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.  

Du planerar och organiserar ditt arbete effektiv och du strävar efter ett arbetsklimat som karaktäriseras av öppenhet och prestigelöshet. Det är en självklarhet för dig att alltid ha elevens bästa för ögonen.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska och engelska och gärna även i ytterligare ämne eller ämnen. Det är meriterande om du har goda IKT-kunskaper och kunskaper om framgångsrik lärmiljö och arbete med elever inom NPF. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer om oss på Åsa Gård

På Åsa Gårds pedagogiska enhet har vi ambitionen att lärandet går som en röd tråd från förskolan upp till skolår 9. Vi har en helhetssyn på lärandet, vilket syns i våra "tre ben" som fokuserar på det sociala samspelet, lärandeprocesser och ämneskunskaper.

Varje barn skall ges förutsättningar att utvecklas utifrån de egna förutsättningarna. Enheten skall präglas av ett lärande som ligger i tiden och siktar på framtiden. Vi tränar barnen att utvecklas till självständiga och ansvarskännande individer. Läs gärna mer om oss på vår hemsida, här: https://www.kungsbacka.se/Grundskolor/Asa-Gardsskola/

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en visstidsanställning läsåret 21/22 med tillträde den 11 augusti 2021 eller efter överenskommelse. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras men är i utgångsläget heltid.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 9 augusti 2021.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
11 augusti eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/474


Publicerat
2021-07-06

Sista ansökningsdag
2021-08-09


Kontakt

Rektor Kerstin Ekman-Hake, 0300- 83 37 02

Rekryteringscenter, rekrytering@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka