Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Idrottsplatstekniker

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker en ambassadör som vill, vågar och kan bidra med goda initiativ och handlingskraft i syfte att göra skillnad för våra medborgare. Välkommen till oss som sätter laget före jaget!

Rollen som idrottsplatstekniker hos oss

Vi hoppas att du, liksom vi, gärna delar tidigare lärdomar och lyckade idéer, för att skapa så roliga vardagar som möjligt. Tjänsten som idrottsplatstekniker innebär tillsyn, drift och fastighetsskötsel på kommunens is- och simhallar. Du kommer alltså att sköta den dagliga driften av våra maskintekniska utrustningar, med ett individuellt ansvarsområde för vårt maskinrum i ishallen. I vardagen handlar detta bland annat om:

Fastighet- och verksamhetsskötsel. Isvård. Hantering av fastigheternas driftsystem. Bevakning av driften för Kungsbackas badhus samt Fjärås simhall.

Kontaktytorna är flera, både internt och externt, så som med kommunens medarbetare, invånare men också med kunder som hyr våra fastigheter.

Din profil

Vi tror att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du skapar nya kontakter och underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra ismaskin och innehar B-körkort, liksom truck-kort. Vi vill att du har en adekvat avslutad utbildning för uppdraget, om minst två år. Vidare har du erfarenhet från arbete med fastighetsskötsel, tekniska installationer och mekanikrelaterade uppgifter. Vi ser att du har kunskaper i styr o regler samt el.

Mer om oss på drift, Fastigheter

Du kommer att tillhöra oss på enheten för drift is- och simhallar/ beredskap inom verksamhet Fastigheter. Vi ansvarar för drift och skötsel till kunder på kommunens två ishallar samt drift och skötsel av tekniken för badvattenrening vid kommunens två inomhusbad, vilket också innebär service till de kunder som hyr dessa anläggningar av förvaltningen för Kultur & Fritid.

Vi är ett gott gäng på 12 medarbetare i blandade åldrar som gillar att ha kul på jobbet. Vi samarbetar och vill nyttja digitaliseringen på ett smartare sätt så vi kompetensutvecklar oss inom våra driftsystem och tänker nytt för att utveckla verksamheten. Vill du vara med på vår resa mot en modernare arbetsplats?

Vi erbjuder och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta dagtid, kväll och helger schemalagt.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer, här: https://www. kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2021.

Om oss på förvaltningen för Service

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Service kärnverksamhet är att tillsammans med förvaltningarna utveckla, leverera och samordna all den service som de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbeta med de olika förvaltningarna. Förvaltningen levererar en stor bredd av tjänster inom fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd, rekrytering och lönehantering. 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/479


Publicerat
2021-07-09

Sista ansökningsdag
2021-08-11


Kontakt

Enhetschef Michael Wing, 0300- 83 50 07

Rekryteringscenter, rekrytering@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka