Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Boende med särskild service söker en kollega som metodutvecklare

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Ta chansen att vara med och utveckla vår verksamhet för dem vi finns till för! Boende med särskild service i Kungsbacka söker nu metodutvecklare som vill vara med och utveckla våra verksamheter.

Rollen som metodutvecklare hos oss

Som metodutvecklare hos oss arbetar du både verksamhetsnära och övergripande. Fokus kommer att ligga på att implementera och handleda medarbetarna i metodfrågor samt kvalitetssäkra verksamheten utifrån gällande lagstiftningar med de vi är till för i fokus.

Du leder det vardagliga arbetet tillsammans med enhetschef, med brukarna i fokus. I uppdraget ingår det att leda verksamhetsmöten och kvalitetssäkra utifrån gällande lagstiftning, metodik och arbetssätt såsom LSS (Lagen om stöd och service) SoL (Socialtjänstlagen) och IBIC (Individens behov i centrum). Du kommer att stötta upp med och öka kunskapen kring social dokumentation, så som att handleda vid upprättandet av och uppföljningen av genomförandeplaner.

Tillsammans med enhetschef kommer du att följa upp verksamhetens resultat och arbeta för en god samverkan med anhöriga och andra externa parter utifrån den enskildes behov. Du kommer att bistå enhetschef vid rekryteringsarbete.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra, är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig med en adekvat högskoleutbildning, så som inom social omsorg, beteendevetenskap eller socialpedagogik. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med målgruppen intellektuella funktionsnedsättningar och autism. Vi söker dig som har kunskap samt en relevant vidareutbildning inom tex. Lågaffektivt bemötande, AKK, vård och stödsamordning, psykiatri eller liknande. Då du kommer att arbeta mot fler enheter med geografisk spridning är B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av metodutveckling för målgruppen är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap ser vi det som positivt.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning om heltid, med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag till fredag (flextid tillämpas).

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 29 augusti 2021.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/485


Publicerat
2021-07-13

Sista ansökningsdag
2021-08-29


Kontakt

Enhetschef Johnnie Gedda, 0300- 83 39 37

Rekryteringscenter, rekrytering@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka