Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Stödassistent sökes till Kolla gruppbostad

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

 

Rollen som stödassistent hos oss

När du jobbar som stödassistent hos oss blir du en del av ett team vars uppdrag är att tillgodose stöd i vardagen såsom motiverande samtal, hjälp med praktiska sysslor eller vid allehanda fritidsaktiviteter i och utanför hemmet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet och delaktighet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår bland annat att vara kontaktperson och upprätta individuella genomförandeplaner samt föra social dokumentation. Vi arbetar utifrån en lågaffektiv arbetsmetod, AKK (alternativa kommunikationskanaler) samt tydliggörande pedagogik.

Din profil

Vi tror att du är diplomatisk, tillmötesgående, nyfiken och strukturerad. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt och systematiskt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, pedagogik, barn- och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt för att klara av uppdraget. Du ska även ha erfarenhet från arbete med liknande målgrupp. Meriterande är erfarenhet inom demens och alternativa kommunikationskanaler samt tydliggörande pedagogik. Det är en fördel om du har B-körkort.

Om oss

Kolla gruppbostad ligger i ett trevligt bostadsområde i centrala Kungsbacka. Gruppbostaden omfattar fem lägenheter samt gemensamma utrymmen.  Vi som bor på Kolla har olika funktionsvariationer. Vi har god kommunikativ förmåga och vi önskar att du som börjar arbeta här är en trevlig personen med mycket humor, samt fokus på oss och våra behov.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 7/10 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg samt sovande jour. 10-20% av arbetstiden innebär resurstid på andra enheter.

Observera att rekryteringsbonus tillämpas för denna tjänst.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 8 augusti 2021.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/486


Publicerat
2021-07-13

Sista ansökningsdag
2021-08-08


Kontakt

Julia Andersson, julia.andersson2@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka