Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

HR generalist till Förvaltningen för Individ & Familjeomsorg

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Som en snabbt växande kommun ställs det krav på att fortsätta utvecklas och hitta nya smarta lösningar. Vi söker nu dig som vill fortsätta att driva utvecklingen i vår förvaltning som HR generalist.

Rollen som HR generalist hos oss

Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande och självständigt, och som spänner över de flesta HR områden. Du kommer i första hand fokusera på operativt HR arbete, det vill säga att ge kvalificerat HR stöd till chefer inom HR frågor de möter i sin vardag, exempelvis arbetsrättsliga ärenden, rehabilitering, arbetsmiljöfrågor och löneöversyn. Du kommer att samarbeta tätt med dina kollegor i teamet. Våra prioriterade områden just nu är kompetensförsörjning och ständig utveckling samt arbetsmiljö och hälsa. Tjänsten innebär ett ansvar för förvaltningens arbete inom arbetsmiljö och hälsa.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. För att trivas i uppdraget är det viktigt att du kan skapa förtroendefulla relationer på samma gång som du med hög integritet hanterar arbetsgivarperspektivet.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt erfarenhet av operativt chefsstöd inom HR. Du har god kunskap om HR frågor kopplade till arbetsmiljö och hälsa, inklusive de aktuella lagstiftningar som tillämpas på området. Vidare har du god förståelse för hur en offentlig verksamhet styrs, vi ser därför gärna att du har erfarenhet av kommunal eller annan offentlig verksamhet. Du behöver ha god förståelse i svenskt tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Enheten för HR & Kommunikation består av personalchef, fyra HR generalister och en kommunikatör. Enhetens uppdrag i förvaltningen är att driva, utveckla och säkerställa HR processerna och fungera som ett stöd till verksamhetens chefer.

Vårt erbjudande och övrig information

Tjänsten som HR generalist är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

I den här ansökningsprocessen kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan, vilket innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna används som del i urval. Så svara därför så utförligt du kan utifrån givet antal tecken.

Hos oss finner du en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, ta ansvar och göra skillnad på riktigt och samtidigt utvecklas i din profession. Vi hjälper varandra och har roligt tillsammans och här är balans i livet är en självklarhet. Läs mer här om hur det är att jobba hos oss.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller senast 15 augusti 2021.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi finns till för dem som behöver stöd i sin livssituation. Genom delaktighet och omtanke vill vi skapa möjlighet till förändring och livskvalitet.

Förvaltningen för Individ & Familjeomsorg ger olika former av stödinsatser efter individers och familjers behov, med särskilt ansvar för att barn och ungdomar växer upp under gynnsamma förhållanden utifrån gällande lagstiftning. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. På förvaltningen arbetar cirka 800 medarbetare.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/488


Publicerat
2021-07-14

Sista ansökningsdag
2021-08-15


Kontakt

Johan Sandström, personalchef, 0300-833987Logga in och ansök Tillbaka