Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Sökes timvikarie för arbeta natt som undersköterska/stödassistent

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Boende med särskild service

Som timvikarie arbetar du på ett eller flera service- eller gruppboenden och är ett stöd åt barn och vuxna med funktionsnedsättning. Ditt stöd utgår utifrån brukarens behov och individuella plan och kan till exempel handla om hygien och förflyttning eller att avleda vid olika situationer. Under natten arbetar du oftast ensam och det krävs därför att du känner dig säker med att ta ansvar för ditt arbete.

En stödenhet till boendeverksamheten är ambulerande natt. Under natten kan det vara planerande delegerade insatser på olika boenden där det finns sovande jour som man åker ut till. Det kan även bli att man behöver åka ut till boenden om det uppstår behov av stöd under natten. För arbeta inom denna enhet är det krav på undersköterskeutbildning och du behöver ha körkort för manuell bil. Du behöver ta del av de olika delegeringarna som krävs innan du startar din tjänst.

Vård & omsorgsboenden/hemtjänsten

Inom vård och omsorg har vi hemtjänsten där du besöker personer i deras hem och är ett stöd i deras vardag samt vård- och omsorgsboenden där det bor personer som har ett större eller särskilt behov. En del av dessa boenden och avdelningar är inriktade på demenssjukdom. Utöver detta finns även korttidsplatser för personer som har ett ökat behov under en viss tid. Det finns olika arbetsuppgifter under natten som kan förekomma, exempelvis att ha uppsikt över en persons hälsotillstånd.                                    

Vi söker dig som…

Gillar ett flexibelt arbete, är samarbetsvillig och serviceinriktad. Du skall ha fyllt 18 år. Har du tidigare erfarenhet eller utbildning från arbetsområdet är det meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta vaken natt ser vi det också som meriterande. Körkort kan behövas i tjänsten inom vissa arbetsområden och för att du ska kunna ta dig till våra verksamheter runt om i kommunen. Körkort är därför meriterande men inte alltid ett krav. För arbete inom ambulerande natt är undersköterskeutbildning och manuellt B-körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder anställning på timmar utifrån de behov verksamheterna har. Som timvikarie har du även möjlighet att själv styra hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i vårt bemanningssystem. Vi planerar in bredvidgång på din arbetsplats i samband med att du startar upp som timanställd för att lära dig arbetsuppgifter och rutiner som gäller där du ska arbeta.

Innan erbjudande om tjänst inom boende med särskild service och ambulerande natt begär vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Du kan beställa ett här Barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se) .

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Timanställning

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/629


Publicerat
2021-09-24

Sista ansökningsdag
2021-10-30


Kontakt

Tina Godwall, Birgitta Somler, rekryterare BmSS, 0300- 83 78 00

Camilla Orsimo, Carina Sandin, rekryterare VO, 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka