Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Arbetsterapeut till Rehabenheten

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som med engagemang vill vara en del av oss på Rehabenheten. Välkommen!

Rollen som arbetsterapeut hos oss

Dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut innebär att genom bedömning och behandling möjliggöra ett så aktivt och självständigt liv som möjligt för våra patienter utifrån deras förutsättningar och behov.

Du planerar och utför hälso-och sjukvårdsinsatser både självständigt och i dialog och samverkan med patient, anhörig, fysioterapeut, sjuksköterska och omsorgspersonal. En viktig del i arbetet är förskrivning av hjälpmedel samt att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsinsatser till omsorgspersonal. Dokumentation av insatserna sker i verksamhetssystemet Combine.

Vi har en organisation där du som arbetsterapeut tillsammans med en fysioterapeut bildar ett rehabteam som ansvarar i första hand för ett geografiskt område. Samtidigt arbetar vi med att stötta upp för varandra, både vid kort- och långtidsfrånvaro. Det innebär att du kan få arbetsuppgifter på andra områden när situationen i gruppen förändras.

Din profil

Som person är du relationsskapande, engagerad och är lyhörd till din omgivning. Du ansvarar och driver ditt arbete mot mål, ser möjligheter i förändringar samt prioriterar arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i kommunal hälso- och sjukvård, liksom erfarenhet av hjälpmedelsförskrivning. Om du har dokumenterad kunskap inom manuella förflyttningar, förflyttning med personlyft, strokecertifiering och/ eller förflyttningsförmåga vid demenssjukdom är det också meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mer om oss på Rehabenheten

Rehabenheten är en del av hemsjukvården i Vård och Omsorgsförvaltningen (VO) i Kungsbacka kommun. Hemsjukvården är en stor organisation med nästan 200 medarbetare. Tillsammans ansvarar sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt syn- och hörselsamordnare för hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter i alla åldrar som är inskrivna i hemsjukvården. Patienterna bor i ordinärt boende, på vård och omsorgsboende, gruppboende, på korttidsboende eller vistas på daglig verksamhet i kommunen.

Rehabenheten har strax över 50 anställda och består av ungefär hälften arbetsterapeuter, andra hälften fysioterapeuter och utöver detta två administratörer, en syn- och hörselsamordnare, två metodutvecklare och två enhetschefer.  Vi är indelade i fyra olika storteam med varsin teamledare, samt ett resursteam som stöttar upp över hela kommunens rehabverksamhet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse.

Vi arbetar aktivt med medarbetarskap och att utveckla verksamheten genom olika arbetsgrupper och ansvarsområden. Hos oss inte bara får, utan vill vi att du är med och påverkar på din arbetsplats.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt. Tillsammans arbetar vi för en god och säker hälso- och sjukvård. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här:  https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan till oss, dock senast den 11 november.  

Om oss på förvaltningen för Vård och Omsorg

Vi på förvaltningen för Vård och Omsorg är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/692


Publicerat
2021-10-13

Sista ansökningsdag
2021-11-11


Kontakt

Annika Bonnér, enhetschef , 0300- 83 52 35

Maria Hellström, enhetschef , 0300- 83 48 31Logga in och ansök Tillbaka