Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Personlig assistent till Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

”Det känns bra i magen efter ett arbetspass. Jag är nöjd med mig själv och känner att jag gjort något bra för någon annan.”

Rollen som personlig assistent hos oss

I denna roll kommer du att arbeta utifrån våra brukares individuella behov genom att ge stöd, med såväl personlig omvårdnad, praktiska sysslor i hemmet och fritidsaktiviteter. Vidare bidrar du till en meningsfull vardag, så som genom personliga intressen. 

Din profil

Du arbetar tillsammans med din brukare i dennes hem och du är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Utbildning med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid eller pedagogik är meriterande. Vi välkomnar också dig med annan relevant bakgrund. Vi ser att du talar flytande svenska och kan kommunicera mycket väl i både tal som skrift då det förekommer mycket dokumentation. Är du undersköterska och även har körkort och tillgång till bil så är det ett stort plus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss på enheten för personlig assistans

Personlig assistans är ett personligt utformat stöd som kan beviljas personer med funktionsnedsättning för hjälp i den dagliga livsföringen. Stödet har till syfte att stärka den enskildes möjlighet att leva ett självständigt och oberoende liv.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder både visstidsanställningar och tillsvidareanställningar på 30-100% med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetet innebär att man arbetar dag, kväll och varannan helg. Hos vissa brukare kan det förekomma sovjour eller vaken natt.  

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 30 oktober.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
6

Sysselsättningsgrad
30-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/695


Publicerat
2021-10-13

Sista ansökningsdag
2021-10-30


Kontakt

Catarina Tengberg, enhetschef, 0300- 83 47 57

Sara Pettersson, enhetschef, 0300- 83 73 67

Veronica Velander, metodutvecklare, 0300-83 73 82Logga in och ansök Tillbaka