Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Idrottsplatstekniker för fritidsanläggningar

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som idrottsplatstekniker hos oss

Vi hoppas att du, liksom vi, gärna delar tidigare lärdomar och lyckade idéer, för att skapa så roliga vardagar som möjligt. Tjänsten som idrottsplatstekniker innebär tillsyn, drift och underhåll utav kommunens idrottsanläggningar. Du kommer alltså att sköta den dagliga driften av våra fotbollsplaner såväl gräs som konstgräsplaner, med ett individuellt ansvarsområde för fotbollsplanerna. I vardagen handlar det sommartid om att driftsplaner följs som tex klippning , luftning, gödning, sprutning, provtagningar och analyser. Vintertid harvning, borstning snö och salt bekämpning, mätning och kontroller utav fyllnadsmaterial.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet utav planskötsel med tillhörande teknisk kringutrustning samt dokumenterad utbildning för anläggningar. Du har erfarenhet från skötsel utav grönytor året om och klippning/ trimningserfarenhet samt kunskap om andra maskiner som hjullastare och traktor. Du har även kunskap inom grönyteskötsel för fotbollsplaner både natur och konstgräsplaner samt kan du bemästra bevattningsanläggningarna på fotbollsplanerna. Du har avslutad gymnasieutbildning och B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet samt kännedom om hur föreningslivet fungerar, då vi har mycket kontakter med klubbar ute i kommunen. Det är även meriterande om du har: motorsågsutbildning A, B och RA, hjullastarutbildning, liftutbildning, arbete på väg, sprutförarutbildning och/eller truckkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om oss

Förvaltningen Teknik är fördelad på olika ansvarsområden. Ansvarsområdet Drift och underhåll har cirka 120 medarbetare fördelade på fyra enheter, vattenproduktion, ledningsnät, avloppsrening samt Trafik & Utemiljö.

Trafik & Utemiljö

Trafik o maskin omfattar drift- och underhåll av gator, vägar, cykel- och gångbanor samt torgytor inom kommunens allmänna platsmark, i huvudsak i centralorten. Vi upphandlar större arbeten som beläggningsunderhåll, större gatuarbeten och linjemålning.

Parkverksamheten omfattar nyanläggning och skötsel av kommunens allmänna parker och grönytor samt för utsmyckning vid verksamheter och arrangemang.

Fritidsanläggningar omfattar drift och underhåll på idrottsanläggningar, fotbollsplaner med 30 gräsplaner och 14 konstgräsplaner, Kungsbackas friidrottsarena, motionsspår och friluftsbad samt kommunens allmänna gräsytor.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 24 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 24 januari. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss på förvaltningen för Teknik

På Förvaltningen för Teknik arbetar ca 240 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastruktur i hela kommunen. Vi ansvarar bland annat för gator och gatubelysning, färdtjänst, gång-och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvattenproduktion, avloppsrening och allmänna VA-ledningar, avfallshantering och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter och vet att vi gör nytta.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
29 april 2022 eller enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/773


Publicerat
2021-11-08

Sista ansökningsdag
2022-01-24


Kontakt

Glenn Andersson, enhetschef, 0300-83 78 64Logga in och ansök Tillbaka